Fortalt til: Christoffer Lund-Hansen

Mennesker i IT

Udgivet 12. juni 2018 kl. 14.28
Vi er stort set lige landet i USA, og på den tredje dag er der et selskab med 1000 ansatte, der går ind på vores hjemmeside for at downloade vores gratisversion, Logpoint Free.

Som vi plejer, skriver vi 'tak fordi du har downloadet – er der noget vi kan hjælpe med'?

Han vil gerne lige have en kort demonstration på tre kvarter, hvor vi gennemgår projektet.

Derefter har vi en mailkorrespondance på to til tre mails vedrørende priserne, og så kommer der bare en mail, hvor der står, at han gerne vil bestille.

Så sender vi et link til ham med en faktura på 44.000 dollar om året. What’s not to like?

Det er in the middle of nowhere – North Dakota.

Fra den første kontakt til ordren er lukket, går der tre dage, og det er en ordre på 250.000 kroner om året.

Det viser bare, at det tager mellem ni og tolv måneder at sælge SIEM-systemer til en ny kunde, der ikke har et system i forvejen, men man kan altså sælge SIEM til kunder, der ved, hvad SIEM er, på bare tre dage.
Jesper Zerlang, administrerende direktør hos Logpoint, der netop har åbnet et kontor i Boston.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itComputerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Sådan krypterer og sender du følsomme persondata med ét klik
Mange virksomheder har stort behov for at sende følsomme persondata til for eksempel myndigheder, medarbejdere eller kunder. Men almindelig e-mail er nem at opsnappe – og derfor ulovlig at anvende til formålet. Derfor er afsenderen ofte tvunget til at anvende krypteringsløsninger, der er besværlige at håndtere og stiller meget store krav til driftssikkerheden hos leverandøren. Men der er et alternativ. I dette whitepaper kan du læse om DPG SikkerPost, en gennemprøvet danskudviklet løsning, der spiller tæt sammen med både e-Boks og Microsofts teknologistack og gør det nemt at sende sikre, krypterede mails direkte fra mailprogram eller fagsystem. Helt uden behov for specialuddannelse i systemet eller for at have manualer og guides ved hånden.