Artikel top billede

Foto: Unsplash

Apple nærmer sig pladsen som det første amerikanske selskab med en værdi over en billion dollar

Apple ser ud til at løbe med titlen som det første amerikanske selskab med en værdi på over én billion dollars. Aktien er allerede steget 32 procent alene i år.

Det går godt for den amerikanske tech-gigant Apple. Faktisk så godt, at selskabet kan være på vej til at nærme sig en ny rekord.

Apple ligger nemlig forrest i feltet om at blive det første amerikanske selskab med en værdi på én billion dollars. Det skriver det ZDnet.

Med en kurs på 191,7 dollars har Apple nemlig en værdi på 950 millarder dollars.

Dermed ligger Apple jeg forrest i feltet blandt andre store it-giganten som Amazon, Microsoft og Facebook, der har en værdi på henholdsvis 819, 780 og 545 millarder dollars.

Kursstigning på 32 procent

Aktiekursen for Apple er steget 32 procent over det seneste år, og det hjælper til, at it-giganten snart runder den magiske grænse.

Men selvom det går godt for Apple, så er det også gået godt for de øvrige selskaber på listen.

Microsoft har haft en kurstigning det senest på 46 procent, mens prisen på Amazons aktier er steget med imponerende 75 procent. Ifølge ZDnet er det særlig de to selskaber succes inden for cloud der er skyld i de massive kursstigninger.

Og selvom Apple altså ligger i front med et stykke ned til de nærmeste på listen, så har det ikke været let for Apple det seneste stykke tid.

Det vurderer ZDnet og peger blandt andet på, at der har været en del kritik af selskabet, blandt andet for prisen på den nyeste iPhone X.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere