Artikel top billede

Foto: Unsplash

Apple nærmer sig pladsen som det første amerikanske selskab med en værdi over en billion dollar

Apple ser ud til at løbe med titlen som det første amerikanske selskab med en værdi på over én billion dollars. Aktien er allerede steget 32 procent alene i år.

Det går godt for den amerikanske tech-gigant Apple. Faktisk så godt, at selskabet kan være på vej til at nærme sig en ny rekord.

Apple ligger nemlig forrest i feltet om at blive det første amerikanske selskab med en værdi på én billion dollars. Det skriver det ZDnet.

Med en kurs på 191,7 dollars har Apple nemlig en værdi på 950 millarder dollars.

Dermed ligger Apple jeg forrest i feltet blandt andre store it-giganten som Amazon, Microsoft og Facebook, der har en værdi på henholdsvis 819, 780 og 545 millarder dollars.

Kursstigning på 32 procent

Aktiekursen for Apple er steget 32 procent over det seneste år, og det hjælper til, at it-giganten snart runder den magiske grænse.

Men selvom det går godt for Apple, så er det også gået godt for de øvrige selskaber på listen.

Microsoft har haft en kurstigning det senest på 46 procent, mens prisen på Amazons aktier er steget med imponerende 75 procent. Ifølge ZDnet er det særlig de to selskaber succes inden for cloud der er skyld i de massive kursstigninger.

Og selvom Apple altså ligger i front med et stykke ned til de nærmeste på listen, så har det ikke været let for Apple det seneste stykke tid.

Det vurderer ZDnet og peger blandt andet på, at der har været en del kritik af selskabet, blandt andet for prisen på den nyeste iPhone X.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere