Artikel top billede

Her kan det nye Microsoft Office afprøves – Microsoft lover, at det er hurtigere og enklere

Nu kan du prøve kræfter med den nye version af Microsoft Word og dennes hurtige og enkle interface.

Microsofts populære Office-pakke står overfor et omsiggribende re-design – Word, Excel, Outlook, Powerpoint og kontorløsningens øvrige programmer får et enklere udtryk som Microsoft døber’ Fluent Design’.

Fra i dag af kan det nye look afprøves på web-versionen af Microsoft Word. Den kan hermed prøves af på Office.com.

Det er en forsættelse af Windows 10 interface, som bringes til kontorpakken.

Se også: Microsoft lancerer preview-udgave af Office 2019

Værktøjsbjælken for oven er blevet forenklet og byder samtidigt på tydeligere ikoner og nye animationer.

Samtidig er både program og interface optimeret, så det starter hurtigere, mens der kvikt kan skiftes mellem faner og værktøjer.

Er der flere brugere om samme dokument, vil avatarer for de enkelte brugere dukke op og særskilte farver vil indikere, hvem der arbejder med hvad.

Ønsker du at genfinde det klassiske kontrolpanels øvrige funktioner, vil disse dukke op, ved et klik på et ikon på siden af bjælken.

Led i en større udrulning

Mens det nye Word kan prøves af fra i dag, vil andre programmer i kontorpakken se frem til en ligenende opdatering i de kommende uger og måneder.

Outlook til Windows og web vil få den nye Fluent-interface i juli måned. Ved samme lejlighed vil mail-app’en fremover bedre kunne foreslå kontakter og møder, mens søgefunktionen er revideret.

Kerneapplikationer som Word, Excel og Powerpoint til Windows vil følge på et senere tidspunkt, skriver The Verge. Her handler det først og fremmest for Microsoft at sikre sig, at brugernes indlærte vaner forstyrres mindst muligt at det nye interface.

Læs også: Microsofts Office 2019 vil kun virke på Windows 10: Skal presse virksomhederne væk fra Windows 7

Herunder kan du se Microsofts introduktion af, hvordan det nye Office vil tage sig ud:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere