Artikel top billede

Her kan det nye Microsoft Office afprøves – Microsoft lover, at det er hurtigere og enklere

Nu kan du prøve kræfter med den nye version af Microsoft Word og dennes hurtige og enkle interface.

Microsofts populære Office-pakke står overfor et omsiggribende re-design – Word, Excel, Outlook, Powerpoint og kontorløsningens øvrige programmer får et enklere udtryk som Microsoft døber’ Fluent Design’.

Fra i dag af kan det nye look afprøves på web-versionen af Microsoft Word. Den kan hermed prøves af på Office.com.

Det er en forsættelse af Windows 10 interface, som bringes til kontorpakken.

Se også: Microsoft lancerer preview-udgave af Office 2019

Værktøjsbjælken for oven er blevet forenklet og byder samtidigt på tydeligere ikoner og nye animationer.

Samtidig er både program og interface optimeret, så det starter hurtigere, mens der kvikt kan skiftes mellem faner og værktøjer.

Er der flere brugere om samme dokument, vil avatarer for de enkelte brugere dukke op og særskilte farver vil indikere, hvem der arbejder med hvad.

Ønsker du at genfinde det klassiske kontrolpanels øvrige funktioner, vil disse dukke op, ved et klik på et ikon på siden af bjælken.

Led i en større udrulning

Mens det nye Word kan prøves af fra i dag, vil andre programmer i kontorpakken se frem til en ligenende opdatering i de kommende uger og måneder.

Outlook til Windows og web vil få den nye Fluent-interface i juli måned. Ved samme lejlighed vil mail-app’en fremover bedre kunne foreslå kontakter og møder, mens søgefunktionen er revideret.

Kerneapplikationer som Word, Excel og Powerpoint til Windows vil følge på et senere tidspunkt, skriver The Verge. Her handler det først og fremmest for Microsoft at sikre sig, at brugernes indlærte vaner forstyrres mindst muligt at det nye interface.

Læs også: Microsofts Office 2019 vil kun virke på Windows 10: Skal presse virksomhederne væk fra Windows 7

Herunder kan du se Microsofts introduktion af, hvordan det nye Office vil tage sig ud:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere