Artikel top billede

Microsoft tager kampen op mod Amazon: Ny teknologi skal fjerne køerne i supermarkeder

Amazon er snart ikke længere alene om at have supermarkeder, hvor du ikke skal stå i kø for at betale for dine vare. Microsoft er også i gang med at udvikle ny teknologi, der skal fjerne køerne i supermarkederne.

Microsoft tager nu konkurrencen op mod Amazon om fuldautomatiske supermarkeder.

Den amerikanske it-gigant er nemlig ved at udvikle en ny teknologi, der skal fjerne køerne i supermarkederne.

Det skriver Reuters.

Microsoft er ifølge nyhedsbeurauet ved at udvikle systemer, der kan registrere, hvilke varer kunden putter ned i vognen.

It-giganten skulle allerede have en aftale med den amerikanske supermarkedskæde Wallmart om at indføre det nye system.

Dermed tager selskabet konkurrencen op med Amazon der siden begyndelsen af året har haft et fuldautomatisk supermarked, hvor kunderne ikke behøvede at stå i kø for at få scannet deres varer.

Dermed kan flere butikker også se frem til at kunne bruge Microsofts nye system til at tage kampen op mod Amazons Amazon Go butikker.

Det kan du læse mere om her: Test: Så skræmmende nemt og effektivt er det at handle i Amazons fuldautomatiske Go-supermarked

Amazon har allerede åbnet sit eget supermarked helt uden kasser eller betalingsautomater. Her downloader du bare en app inden du træder ind i butikken, og så registrerer Amazon, hvilke varer du lægger ned i kurven.

Når du så forlader butikken trækker Amazon selv pengene for varerne og sender dig en kvitering.

Det er ikke sikkert, hvordan Amazon præcist holder øje med, hvilke vare du ligger ned i kurven, og indtil videre er det heller ikke sikkert, hvordan Microsoft planlægger at holde øje med dine indkøb.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere