Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

Microsoft tager kampen op mod Amazon: Ny teknologi skal fjerne køerne i supermarkeder

Amazon er snart ikke længere alene om at have supermarkeder, hvor du ikke skal stå i kø for at betale for dine vare. Microsoft er også i gang med at udvikle ny teknologi, der skal fjerne køerne i supermarkederne.

Microsoft tager nu konkurrencen op mod Amazon om fuldautomatiske supermarkeder.

Den amerikanske it-gigant er nemlig ved at udvikle en ny teknologi, der skal fjerne køerne i supermarkederne.

Det skriver Reuters.

Microsoft er ifølge nyhedsbeurauet ved at udvikle systemer, der kan registrere, hvilke varer kunden putter ned i vognen.

It-giganten skulle allerede have en aftale med den amerikanske supermarkedskæde Wallmart om at indføre det nye system.

Dermed tager selskabet konkurrencen op med Amazon der siden begyndelsen af året har haft et fuldautomatisk supermarked, hvor kunderne ikke behøvede at stå i kø for at få scannet deres varer.

Dermed kan flere butikker også se frem til at kunne bruge Microsofts nye system til at tage kampen op mod Amazons Amazon Go butikker.

Det kan du læse mere om her: Test: Så skræmmende nemt og effektivt er det at handle i Amazons fuldautomatiske Go-supermarked

Amazon har allerede åbnet sit eget supermarked helt uden kasser eller betalingsautomater. Her downloader du bare en app inden du træder ind i butikken, og så registrerer Amazon, hvilke varer du lægger ned i kurven.

Når du så forlader butikken trækker Amazon selv pengene for varerne og sender dig en kvitering.

Det er ikke sikkert, hvordan Amazon præcist holder øje med, hvilke vare du ligger ned i kurven, og indtil videre er det heller ikke sikkert, hvordan Microsoft planlægger at holde øje med dine indkøb.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Forsinket inddrivelsessystem har nu kradset 320 millioner kroner ind for Rigspolitiet: 40.000 bliver automatisk trukket i løn
Det forsinkede inddrivelsessystem, PSRM leveret af Netcompany, har nu ved automatisk at trække penge fra borgere, der skylder det offentlige penge, indsamlet 320 millioner kroner i politigæld. Der mangler dog stadig en enorm gæld.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Identificér og håndter sofistikerede sikkerhedsbrud hurtigt og effektivt
Forebyggelse er ikke nok. Sikkerhedsbrud kan og vil ske, og så skal de håndteres hurtigt og effektivt. Men sofistikerede angreb kan holde sig under radaren længe, og de helt rette modsvar være svære at identificere.