Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Fortalt til: Lars Jacobsen

Mennesker i IT
Udgivet 15. juni 2018 kl. 09.34

Den finansielle sektor har leget bjørnen sover i flere år. Men meget af den forretning, vi har, bliver mindre og forsvinder.

Der kommer flere og flere dimser i vores biler, så vi ikke kører ind i hinanden. Men vores forretningsmodel er jo netop baseret på, at vi kører ind i hinanden.

Den store udfordring er at den finansielle sektor har handlet om at begå nul fejl. Men hvordan kan vi så satse på at være innovative?

Derfor ser vi på deleøkonomi, onlineløsninger og måske et øget fokus på det internationale. Vi skal turde at gå forrest. Det har vi ikke gjort før.

Vi har også hos Tryg 200 start-ups, der sidder i en camp. Det handler alt sammen om at komme op i et gear, hvor vi laver nye ting sammen med andre.

Det er et skifte, for normalt har vi været som pindsvin med piggene fremme når der sker noget nyt.

Morten Hübbe (midt i billedet),
administrerende direktør hos Tryg til debat på Folkemødet i 2018.


Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Få overblik over forhindringer på den digitale rejse og kom hurtigt videre
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.