Artikel top billede

KMD's milliardaftale markerer milepæl i it-branchen: "Når historiebøgerne skal skrives, vil man se tilbage på det her som et radikalt skifte"

Ifølge Computerworlds oplysninger er KDM tæt på at outsource selskabets infrastruktur og driftsopgaver til IBM. Falder aftalen på plads, markerer det et radikalt skifte i it-industrien, mener Jan Horsager, nordisk direktør i analysehuset IDC.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Jan Horsagers analyse af outsourcingaftalen mellem KMD og IBM
  • Hvorfor KMD vil outsource infrastruktur og drift
  • IBM's mål med aftalen
1.159
6 min
"Når historiebøgerne skal skrives, vil man se tilbage på det her som et radikalt skifte i it-branchen. Kerneforretningerne er ved at forandre sig," siger Jan Horsager, chef for IDC's research-aktiviteter I Norden, efter at Computerworld kunne bringe nyheden om, at KMD er tæt på at indgå en kæmpe outsourcingaftale med IBM.

Ifølge Computerworld er aftalen tæt på at være på plads. Den skal have en værdi af omkring 500 millioner kroner om året og berøre omkring 380 KMD-medarbejdere.

Det kan du læse mere om her: KMD tæt på milliardaftale med IBM: Klar til at outsource infrastruktur og hundredevis af medarbejdere

Jan Horsager blev ikke overasket, da han hørte nyheden, og han omtaler den potentielle outsourcingaftale som en naturlig udvikling i et marked i fuld forandring.