Artikel top billede

Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."

Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.

Hvad er den største forskel på at drive virksomhed i Californien mellem solskin og it-giganter og så herhjemme i Danmark? Og har vi danskere - og norden - en fordel, når det kommer til tech og forretning?

Det ved Henrik Jeberg, som de sidste seks år har været baseret i San Francisco, de seneste knapt fem år som direktør i Hampleton Partners - en virksomhed, som rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi.

Henrik har med andre ord en international tech-karriere og en indsigt i hvad der sker i Silicon Valley lige nu at trække på.

Det er den viden, som han deler i denne episode af Tech fra toppen.

I denne episode kommer vi desuden ind på den omfattende ”tech turisme”, som også danske erhvervsledere elsker at deltage i - og som værterne også må indrømme de er skyldige i

Og så har Henrik Jeberg netop udgivet bogen ”Return of the Vikings - nordic leadership in times of extreme changes”, hvor han sammen med en amerikansk bekendt sætter fokus på styrkerne i den nordiske ledelsesstil.

Henrik er i København og er gæst i den syvende episode af Tech fra toppen - en podcast fra Computerworld om ledelse, teknologi og forandring.

Værterne på podcasten er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Torben Ruberg, CIO hos Maersk Tankers (noget som Torben også fortæller lidt om i starten af podcasten).

Du kan høre hele podcasten herunder:

Du kan abonnere på Tech fra Toppen på iTunes (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback eller din ide.

Lyt til mere: Du kan finde alle episoder af podcasten her