Artikel top billede

Internetmåling: Antal af cyberangreb falder, når der spilles VM-fodboldkamp

Antallet af cyberangreb falder, hver gang der spilles VM-fodboldkamp i Rusland.

Det er ikke kun ‘almindelige’ mennesker, der kan lide at bænke sig foran fjernsynet, når der i disse uger spilles VM-fodbold i Rusland.

Noget kunne nemlig tyde på, at også hackerne er fodboldglade. I hvert registrerer internet-kæmpen Akamai, der håndterer en stor del af verdens internet-trafik, et fald i antallet af webbaserede angreb, hver gang der spilles en VM-kamp i Rusland.

“Vores analyser af trafikken viser, at angrebene tager af, når der er kamp, for så at stige igen, når kampen er slut,” siger Erik Henriksson fra Akamai til Computerworlds svenske søstermedie.

En anden sjov tendens er ifølge Akamai, at man kan registrere en stigning i hacker-aktiviteten i de lande, som har tabt en fodboldkamp i turneringen.

“Noget tyder på, at hackerne er dårlige tabere, som angriber omverdenen, når de har tabt,” siger Erik Henriksson.

Han understreger dog, at man ikke skal lægge for stor vægt på ‘analysen,’ da hackeraktiviteterne kan komme fra botnetvæk eller andet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere