Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Apple parat til at satse stort på nye lydprodukter: Kan være på trapperne med tre helt nye produkter

Allerede til næste år vil Apple lancere en ny udgave af de populære AirPods. Samtidig vil Apple også løfte sløret for en ny HomePod samt en helt ny type høretelefoner.

Apple vil til næste år lancere en hel stribe nye lydprodukter.

Det erfarer det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg.

Ifølge mediet arbejder Apple på en ny og ikke mindst dyrere udgave af de populære Airpods høretelefoner.

Bliver lyd- og vandafvisende

De nye Airpods vil blandt andet indeholde såkaldt noise-cancellation teknologi samt være vand-afvisende.

Læs også: Test af Apples splinternye trådløse AirPods: Gode, nemme - og faktisk til at betale

Derudover planlægger Apple også at lancere et par trådløse såkaldte over-ear-høretelefoner.

I dag sælger Apple allerede høretelefoner af den type via høretelefonproducenten Beats, som Apple købte for 3 milliarder dollar i 2014.

Men ifølge Bloomberg vil de nye høretelefoner bære et Apple-logo - og dermed ikke blive lanceret under Beats-brandet - og derudover vil de være af en højere kvalitet end Beats-høretelefonerne.

Apple lancerede tidligere på året også den intelligente højttaler HomePod, der dog indtil videre har fået en lunken modtagelse af forbrugerne.

Men ifølge Bloomberg arbejder Apple allerede på den næste generation af højttaleren, der ligeledes ventes at blive lanceret i 2019. Det er dog endnu uvist, hvilke nye funktioner de nye Homepods vil kunne byde på.

Læs også:
Salget af Apples HomePod halter langt efter forventningerne - forbrugerne er skuffede, mener analytiker

Apples HomePod ankommer sent til festen: Kan den blive Apples svar på fiaskoen Microsoft Zune?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Identificér og håndter sofistikerede sikkerhedsbrud hurtigt og effektivt
Forebyggelse er ikke nok. Sikkerhedsbrud kan og vil ske, og så skal de håndteres hurtigt og effektivt. Men sofistikerede angreb kan holde sig under radaren længe, og de helt rette modsvar være svære at identificere.