Apple parat til at satse stort på nye lydprodukter: Kan være på trapperne med tre helt nye produkter

Allerede til næste år vil Apple lancere en ny udgave af de populære AirPods. Samtidig vil Apple også løfte sløret for en ny HomePod samt en helt ny type høretelefoner.

Apple vil til næste år lancere en hel stribe nye lydprodukter.

Det erfarer det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg.

Ifølge mediet arbejder Apple på en ny og ikke mindst dyrere udgave af de populære Airpods høretelefoner.

Bliver lyd- og vandafvisende
De nye Airpods vil blandt andet indeholde såkaldt noise-cancellation teknologi samt være vand-afvisende.

Læs også: Test af Apples splinternye trådløse AirPods: Gode, nemme - og faktisk til at betale

Derudover planlægger Apple også at lancere et par trådløse såkaldte over-ear-høretelefoner.

I dag sælger Apple allerede høretelefoner af den type via høretelefonproducenten Beats, som Apple købte for 3 milliarder dollar i 2014.

Men ifølge Bloomberg vil de nye høretelefoner bære et Apple-logo - og dermed ikke blive lanceret under Beats-brandet - og derudover vil de være af en højere kvalitet end Beats-høretelefonerne.

Apple lancerede tidligere på året også den intelligente højttaler HomePod, der dog indtil videre har fået en lunken modtagelse af forbrugerne.

Men ifølge Bloomberg arbejder Apple allerede på den næste generation af højttaleren, der ligeledes ventes at blive lanceret i 2019. Det er dog endnu uvist, hvilke nye funktioner de nye Homepods vil kunne byde på.

Læs også:
Salget af Apples HomePod halter langt efter forventningerne - forbrugerne er skuffede, mener analytiker

Apples HomePod ankommer sent til festen: Kan den blive Apples svar på fiaskoen Microsoft Zune?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital konference: Digitale forretningsløsninger 2020 - processer og teknologier, der øger bundlinien

Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes forretningsmodeller - og til at forandre forbindelsen til både slutbrugere og leverandører. For stadig flere virksomheder ligger vægten i forretningerne derfor i stadig højere grad på selve kundeoplevelsen og værdiskabelsen for brugeren. På denne heldagskonference får du derfor indspark og viden om, hvor du kan sætte ind, hvis du skal komme på omgangshøjde med de bedste digitale forretningsløsninger og skabe mest mulig værdi for din forretning med ny teknologi, der øger bundlinien.

21. oktober 2020 | Læs mere


Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
SF og Enhedslisten kræver flere penge til politiets cyberenhed: Skal investeres i øget efterforskning af digitale krænkelser
Der skal flere penge til Rigspolitiets Cybercrime Center NC3. Det kræver SF og Enhedslisten, der mener, at der er brug for flere penge til at opklare digitale krænkelser.
Computerworld
Kinesiske OnePlus slipper vild telefon løs: Byder på et snedigt batteri-trick
Mobilproducenten OnePlus nye toptelefon byder på et uset batteri-trick - den lader usædvanlig hurtigt op.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Vælg den rigtige løsning til produktion af forretningsdokumenter
ERP-løsninger er fremragende til at give overblik og holde rede på forretningskritiske data – men omvendt notorisk ufleksible og svære at anvende til udformning og tilpasning af rapporter og forretningsdokumenter. I denne hvidbog kan du læse en grundig gennemgang af fordele og ulemper ved de tre dominerende løsninger på markedet, der bygger bro mellem ERP og dokumenthåndtering.