Artikel top billede

Apple parat til at satse stort på nye lydprodukter: Kan være på trapperne med tre helt nye produkter

Allerede til næste år vil Apple lancere en ny udgave af de populære AirPods. Samtidig vil Apple også løfte sløret for en ny HomePod samt en helt ny type høretelefoner.

Apple vil til næste år lancere en hel stribe nye lydprodukter.

Det erfarer det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg.

Ifølge mediet arbejder Apple på en ny og ikke mindst dyrere udgave af de populære Airpods høretelefoner.

Bliver lyd- og vandafvisende

De nye Airpods vil blandt andet indeholde såkaldt noise-cancellation teknologi samt være vand-afvisende.

Læs også: Test af Apples splinternye trådløse AirPods: Gode, nemme - og faktisk til at betale

Derudover planlægger Apple også at lancere et par trådløse såkaldte over-ear-høretelefoner.

I dag sælger Apple allerede høretelefoner af den type via høretelefonproducenten Beats, som Apple købte for 3 milliarder dollar i 2014.

Men ifølge Bloomberg vil de nye høretelefoner bære et Apple-logo - og dermed ikke blive lanceret under Beats-brandet - og derudover vil de være af en højere kvalitet end Beats-høretelefonerne.

Apple lancerede tidligere på året også den intelligente højttaler HomePod, der dog indtil videre har fået en lunken modtagelse af forbrugerne.

Men ifølge Bloomberg arbejder Apple allerede på den næste generation af højttaleren, der ligeledes ventes at blive lanceret i 2019. Det er dog endnu uvist, hvilke nye funktioner de nye Homepods vil kunne byde på.

Læs også:
Salget af Apples HomePod halter langt efter forventningerne - forbrugerne er skuffede, mener analytiker

Apples HomePod ankommer sent til festen: Kan den blive Apples svar på fiaskoen Microsoft Zune?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere