Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Nu kan du skabe din helt egen animerede 'Memojis' med iOS 12

Nu kan du downloade beta-udgave af Apples splinternye iOS 12

Her kan du se, om det er værd at prøve Apples nye styresystem af.

Apples kommende styresystem til iPhones, iPads og iPods bliver i dag sluppet løs til forbrugerne – i form af den første beta-udgave af softwaren.

Softwaren kan allerede nu prøves af og rummer de mange nye features, som Apple præsenterede i begyndelsen af juni måned ved årets WWDC-udviklermesse.

Med denne følger en række nyheder såsom grupperede notifikationer, en smartere Siri, som kan indstilles til at foretage flere operationer på en gang, højere ydelse samt Facetime med flere brugere på en gang.

I hverdagen har funktionen ’Skærmtid’ dog potentiale til at blive en af de mest brugbare.

Her sigter Apple efter at give dig mulighed til at spendere mindre tid foran det lille display ved at sætte timere på apps som Facebook eller Safari-browseren, mens ’forstyr ikke’-funktionen gemmer på notifikationerne til et planlagt tildspunkt.

Og har du en iPhone X, vil du nu kunne skabe en såkaldt ’Memoji’ – en animeret emoji, der kan efterligne dig.

Du kan læse om samtlige nyheder i Apples nye iOS 12 her.

Skal den prøves af?

Som med enhver anden beta-software, så er softwaren ikke færdigbagt, hvorfor du skal regne med, at bugs, crashes og andre fejl kan opstå.

Andre gener som forhøjet strømforbrug, mistede data og apps der nægter at fungere kan også opstå.

Der vil hyppigt komme opdateringer med fejlrettelser i de kommende uger og måneder.

Ifølge Computerworlds egne indledende tests synes den åbne beta allerede nu at operere nogenlunde stabilt.

Det er dog fortsat for tidligt at sige, hvorvidt den er stabil nok til daglig brug.

iOS 12 fungerer med samtlige iPhones, iPads eller iPods, der i dag fungerer med iOS 11.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Bringer dine sikkerhedssiloer data og systemer i fare?
Individuelle sikkerhedsservices til hvert behov skaber store problemer og øger sårbarheden. Det er tid til at samle dem, få det fulde overblik og lukke hullerne i beskyttelsen.