Artikel top billede

Nu kan du skabe din helt egen animerede 'Memojis' med iOS 12 (Foto: Niels de Boissezon)

Nu kan du downloade beta-udgave af Apples splinternye iOS 12

Her kan du se, om det er værd at prøve Apples nye styresystem af.

Apples kommende styresystem til iPhones, iPads og iPods bliver i dag sluppet løs til forbrugerne – i form af den første beta-udgave af softwaren.

Softwaren kan allerede nu prøves af og rummer de mange nye features, som Apple præsenterede i begyndelsen af juni måned ved årets WWDC-udviklermesse.

Med denne følger en række nyheder såsom grupperede notifikationer, en smartere Siri, som kan indstilles til at foretage flere operationer på en gang, højere ydelse samt Facetime med flere brugere på en gang.

I hverdagen har funktionen ’Skærmtid’ dog potentiale til at blive en af de mest brugbare.

Her sigter Apple efter at give dig mulighed til at spendere mindre tid foran det lille display ved at sætte timere på apps som Facebook eller Safari-browseren, mens ’forstyr ikke’-funktionen gemmer på notifikationerne til et planlagt tildspunkt.

Og har du en iPhone X, vil du nu kunne skabe en såkaldt ’Memoji’ – en animeret emoji, der kan efterligne dig.

Du kan læse om samtlige nyheder i Apples nye iOS 12 her.

Skal den prøves af?

Som med enhver anden beta-software, så er softwaren ikke færdigbagt, hvorfor du skal regne med, at bugs, crashes og andre fejl kan opstå.

Andre gener som forhøjet strømforbrug, mistede data og apps der nægter at fungere kan også opstå.

Der vil hyppigt komme opdateringer med fejlrettelser i de kommende uger og måneder.

Ifølge Computerworlds egne indledende tests synes den åbne beta allerede nu at operere nogenlunde stabilt.

Det er dog fortsat for tidligt at sige, hvorvidt den er stabil nok til daglig brug.

iOS 12 fungerer med samtlige iPhones, iPads eller iPods, der i dag fungerer med iOS 11.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere