Artikel top billede

Apple og Samsung begraver stridsøksen i historisk stor patentsag: "Sumo-bryderne er blevet trætte af at bryde"

Steve Jobs lovede at starte en atomkrig mod selskaber, der kopierede Apple. Men nu har Apple og Samsung efter en syv år langt patentkrig begravet stridsøksen.

Apple og Samsung har langt om længe indgået en aftale, der betyder, at de to selskaber begraver stridsøksen i den store patentkrig, der gennem syv år har raset mellem selskaberne.

Ifølge Wall Street Journal ønsker de to selskaber ikke at kommentere på indholdet i aftalen.

Konflikten mellem de to selskaber brød ud i 2011, da Apple-stifteren Steve Jobs på sit dødsleje sværgede, at han ville være parat til at starte ”en atomkrig” mod de selskaber, der kopierede Apple og krænkede virksomhedens patenter.

”Sumo-bryderne er blevet trætte af at bryde. De er begge trætte og glade for at slippe for at skulle betale store advokatregninger. Vi får muligvis aldrig at vide, hvem der blinkede først, hvem der tog initiativet til at slutte det,” siger Paul Berghoff, patentavokat hos det amerikanske advokatselskab McDonnell Boehnen Hulbert & Berghoff, til Bloomberg.

For fire år siden indgik Apple og Samsung dog en aftale om at henlægge alle patent-retssager uden for USA, og nu har de to selskaber således også indgået en aftale om de resterende patentsager i USA.

Ifølge Wall Street Journal er der tale om en endelig aftale, der betyder, at selskaberne ikke igen kan føre sager på baggrund af de samme anklager.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere