Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

Her er de fem danske virksomheder, der tørster mest efter ny it-arbejdskraft

Se de virksomheder, som i øjeblikket har det største rekrutteringsbehov på it-jobbank.

Her er de fem de virksomheder, der har det største it-rekrutteringsbehov lige nu på it-jobbank.

DSB

DSB ønsker at være en arbejdsplads, der kan tiltrække de bedste og give dig som medarbejder optimale rammer for at være succesfuld.

DSB giver alle sine medarbejdere et løfte om at være en attraktiv arbejdsplads med kendetegnene:

  • Respekt – for din person, sikkerhed og faglighed.
  • Anerkendelse – værdsætter resultater og god adfærd.
  • Inspiration – kolleger og ledelse lytter, giver plads og udfordrer.
  • Muligheder – for dem, der kan og vil gøre en forskel.
DSB søger blandt andet en lead Frontend developer, en uddannelseskonsulent til e-læring, en it infrastructure specialist og en digital data & media specialist. Find alle de ledige it-stillinger fra DSB her.

Capgemini

Capgemini Sogetis kernefokus er digital transformation samt hvordan digitalisering af arbejdsgange kan optimere kundernes forretning.

Selskabet leverer it-konsulentydelser inden for udvikling, integration, test og kvalitetssikring samt applikationsvedligeholdelse både onshore og offshore.

Capgemini Sogeti har mere end 200.000 ansatte i 40 lande, heraf 300 i Danmark med kontor i København og Aarhus.

Selskabet tilbyder en fastansættelse, hvor du er blandt nogle af Danmarks fagligt dygtigste kollegaer i en international virksomhed med et stærkt fagligt netværk. Er du drevet af at lære nyt, kan du via Capgemini Sogetis kunder og interne projekter få dig muligheden for at se ting i et nyt perspektiv og dermed lære ting, man ikke kan lære andre steder.

Find alle annoncer fra virksomheden her

KMD

Med sloganet ”Love it_Live it” beskriver KMD sig selv om Danmarks største, sjoveste og mest seriøse legeplads for it-talenter.

KMD søger blandt andet en service delivery manager, en test manager, en data protection specialist og SAP-konsulenter til Graduate Program.

Lyder det som noget for dig eller vil du blot læse mere om stillingerne, så klik dig videre her og læs alle stillingsopslagene på it-jobbank her.

Netcompany

Hos Netcompany vægtes det sociale fællesskab højt.

Selv beskriver de, at der ikke findes et sted i it-branchen, som prioriterer det sociale højere end dem.

Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents til sportsklubber, gaming-nights, wakeboard og meget andet.

Netcompany søger lige nu for eksempel erfarne it-konsulenter med ambitioner, en it-supporter, linux-talenter og dynamics NAV-konsulenter.

Find de ledige stillinger her.

Systematic

Virksomheden har ét klart mål, nemlig at forbedre verden med exceptionel software. Systematic arbejder på et fundament af tillid, hvor der er frihed og ansvar til at træffe beslutninger i hverdagen. Hos Systematic brænder man for at gøre en forskel, og man tør udfordre teknologien, hinanden og sig selv.

Lige nu søger Systematic blandt andet en project manager for it-department, en teknisk tester til kunde i den finansielle sektor, en product owner til Healthcare og ambitiøse it-arkitekter til Systematic Consulting.

Lyder det interessant? Læs alle stillingerne her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et CV eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger der matcher dine kompetencer.
Premium
Forsinket inddrivelsessystem har nu kradset 320 millioner kroner ind for Rigspolitiet: 40.000 bliver automatisk trukket i løn
Det forsinkede inddrivelsessystem, PSRM leveret af Netcompany, har nu ved automatisk at trække penge fra borgere, der skylder det offentlige penge, indsamlet 320 millioner kroner i politigæld. Der mangler dog stadig en enorm gæld.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.