Artikel top billede

Google-profil forlader chef-post efter få måneder - nu rygtes hun som Intels næste CEO

Diane Bryant forlader Googles Cloud-afdeling efter bare syv måneder hos selskabet.

I november 2017 kunne Google kapre en ledende profil fra Intel, dengang Diane Bryant tiltrådte som ny COO for selskabets Cloud-forretning.

Syv måneder inde i sin nye stilling, har Google-profilen i midlertidigt opsagt sin stilling hos Google Cloud. Det skriver Business Insider.

Diane Bryants fratrædelse bekræftes af en talsperson fra selskabet: ” Vi kan bekræfte at Diane Bryant ikke længere arbejder hos Google. Vi er taknemmelige for hendes bidrag til Google og ønsker hende medvind frem over”

Kædes sammen med topstilling hos Intel

Årsagen til Bryants tidlige exit er uvist, men det er ingen hemmelighed, at Intel i øjeblikket er på udkig efter en ny administrerende direktør. Tidligere Intel CEO, Brian Krzanich, måtte sidste måned træde af omgående som Intels CEO, efter at have forbrudt sig med selskabets personalepolitik.

Læs også: Intels topchef færdig: Brian Krzanich fratræder omgående efter afsløring

Diane Bryant estimeres af netmediet Techcrunch til at være en oplagt kandidat.

Her fremhæves hendes baggrund hos Intel, mens der pointeres at chip-producenten er kendt for traditionelt at besætte topstillinger med profiler fra egne rækker.

Inden hendes tid hos Google ledede Diane Bryant Intels datacenter-afdeling, hvor hun blandt solgte chip-løsninger til store Cloud-kunder som Google, Microsoft og Facebook.

Denne afdeling tegner sig i alt for omtrent halvdelen af Intels omsætning.

Se også: Hvad gør Intel nu? Topchefens pludselige skandale-exit kommer på et kritisk tidspunkt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere