Artikel top billede

Google-profil forlader chef-post efter få måneder - nu rygtes hun som Intels næste CEO

Diane Bryant forlader Googles Cloud-afdeling efter bare syv måneder hos selskabet.

I november 2017 kunne Google kapre en ledende profil fra Intel, dengang Diane Bryant tiltrådte som ny COO for selskabets Cloud-forretning.

Syv måneder inde i sin nye stilling, har Google-profilen i midlertidigt opsagt sin stilling hos Google Cloud. Det skriver Business Insider.

Diane Bryants fratrædelse bekræftes af en talsperson fra selskabet: ” Vi kan bekræfte at Diane Bryant ikke længere arbejder hos Google. Vi er taknemmelige for hendes bidrag til Google og ønsker hende medvind frem over”

Kædes sammen med topstilling hos Intel

Årsagen til Bryants tidlige exit er uvist, men det er ingen hemmelighed, at Intel i øjeblikket er på udkig efter en ny administrerende direktør. Tidligere Intel CEO, Brian Krzanich, måtte sidste måned træde af omgående som Intels CEO, efter at have forbrudt sig med selskabets personalepolitik.

Læs også: Intels topchef færdig: Brian Krzanich fratræder omgående efter afsløring

Diane Bryant estimeres af netmediet Techcrunch til at være en oplagt kandidat.

Her fremhæves hendes baggrund hos Intel, mens der pointeres at chip-producenten er kendt for traditionelt at besætte topstillinger med profiler fra egne rækker.

Inden hendes tid hos Google ledede Diane Bryant Intels datacenter-afdeling, hvor hun blandt solgte chip-løsninger til store Cloud-kunder som Google, Microsoft og Facebook.

Denne afdeling tegner sig i alt for omtrent halvdelen af Intels omsætning.

Se også: Hvad gør Intel nu? Topchefens pludselige skandale-exit kommer på et kritisk tidspunkt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere