Artikel top billede

Microsoft skruer ned for opdateringer af Dynamics 365: Det skal være billigere og mere enkelt

Microsoft sænker takten for større opdateringer af Dynamics 365 til to om året. Det skal være enklere og billigere for kunderne, og supporten skal blive bedre, lyder argumentet.

Det skal være billigere, bedre og mere enkelt at være Microsoft Dynamics 365-kunde.

Microsoft fortæller i en ny blogpost, at selskabet derfor fremover vil komme med to større opdateringer om året - en i april og en i oktober.

Desuden vil der løbende komme mindre forbedringer af systemets ydelse og sikkerhedsopdateringer.

De to store årlige opdateringer vil som standard være bagudkompatible, så kunderne kan blive ved med at køre sine eksisterende apps og tilpasninger.

Samtidig vil nye features, som ikke er bagudkompatible, som udgangspunkt være deaktiverede, så kunderne kan teste dem, før de sættes i drift.

De store opdateringer vil desuden blive implementeret over flere uger, så man kan følge med i, om det går efter planen.

Fra og med opdateringen i april 2019 vil kunderne og deres ansatte desuden kunne teste nye funktioner i en beskyttet sandbox.

Microsoft lover også at offentliggøre releasenotes i meget god tid før opdateringen er tilgængelig, så kunderne kan forberede sig. Releasenotes til opdateringen i oktober 2018 bliver således frigivet 23. juli.

Som en del af forenklingspakken skal alle kunder fremover som udgangspunkt køre den seneste version af Dynamics 365.

Læs mere om detaljerne her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere