Artikel top billede

Microsoft skruer ned for opdateringer af Dynamics 365: Det skal være billigere og mere enkelt

Microsoft sænker takten for større opdateringer af Dynamics 365 til to om året. Det skal være enklere og billigere for kunderne, og supporten skal blive bedre, lyder argumentet.

Det skal være billigere, bedre og mere enkelt at være Microsoft Dynamics 365-kunde.

Microsoft fortæller i en ny blogpost, at selskabet derfor fremover vil komme med to større opdateringer om året - en i april og en i oktober.

Desuden vil der løbende komme mindre forbedringer af systemets ydelse og sikkerhedsopdateringer.

De to store årlige opdateringer vil som standard være bagudkompatible, så kunderne kan blive ved med at køre sine eksisterende apps og tilpasninger.

Samtidig vil nye features, som ikke er bagudkompatible, som udgangspunkt være deaktiverede, så kunderne kan teste dem, før de sættes i drift.

De store opdateringer vil desuden blive implementeret over flere uger, så man kan følge med i, om det går efter planen.

Fra og med opdateringen i april 2019 vil kunderne og deres ansatte desuden kunne teste nye funktioner i en beskyttet sandbox.

Microsoft lover også at offentliggøre releasenotes i meget god tid før opdateringen er tilgængelig, så kunderne kan forberede sig. Releasenotes til opdateringen i oktober 2018 bliver således frigivet 23. juli.

Som en del af forenklingspakken skal alle kunder fremover som udgangspunkt køre den seneste version af Dynamics 365.

Læs mere om detaljerne her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere