Artikel top billede

Microsoft skruer ned for opdateringer af Dynamics 365: Det skal være billigere og mere enkelt

Microsoft sænker takten for større opdateringer af Dynamics 365 til to om året. Det skal være enklere og billigere for kunderne, og supporten skal blive bedre, lyder argumentet.

Det skal være billigere, bedre og mere enkelt at være Microsoft Dynamics 365-kunde.

Microsoft fortæller i en ny blogpost, at selskabet derfor fremover vil komme med to større opdateringer om året - en i april og en i oktober.

Desuden vil der løbende komme mindre forbedringer af systemets ydelse og sikkerhedsopdateringer.

De to store årlige opdateringer vil som standard være bagudkompatible, så kunderne kan blive ved med at køre sine eksisterende apps og tilpasninger.

Samtidig vil nye features, som ikke er bagudkompatible, som udgangspunkt være deaktiverede, så kunderne kan teste dem, før de sættes i drift.

De store opdateringer vil desuden blive implementeret over flere uger, så man kan følge med i, om det går efter planen.

Fra og med opdateringen i april 2019 vil kunderne og deres ansatte desuden kunne teste nye funktioner i en beskyttet sandbox.

Microsoft lover også at offentliggøre releasenotes i meget god tid før opdateringen er tilgængelig, så kunderne kan forberede sig. Releasenotes til opdateringen i oktober 2018 bliver således frigivet 23. juli.

Som en del af forenklingspakken skal alle kunder fremover som udgangspunkt køre den seneste version af Dynamics 365.

Læs mere om detaljerne her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere