Artikel top billede

Nu står der tech i panden på tre rigeste personer i verden: Mark Zuckerberg rykker op på trediepladsen

Tech-branchen slår alt, når det gælder om at blive ekstremt rig. Mark Zuckerberg har netop sneget sig ind på en tredjeplads efter Jeff Bezos og Bill Gates på listen over verdens 500 rigeste personer.

Engang var Warren Buffet verdens rigeste mand i følge erhvervsmediet Bloombergs næsten daglige opgørelse over de 500 rigeste personer i verden.

Han er stadig god for over 81 milliarder dollars, men den formue rækker ikke længere end til fjerdepladsen.

Ny mand på trediepladsen er såmænd 34-årige Mark Zuckerberg - medstifteren af Faceboook - som nu er god for 81,6 milliarder dollars.

Det er i følge Bloomberg første gang i det såkaldte Bloomberg Billionaires Index’s historie, at techbranchen sidder på de tre øverste pladser.

Opgørelsen bliver opdateret efter hver eneste handelsdag på børsen i New York.

Facebooks aktiekurs tog ellers et ordentligt dyk i marts i forbindelse med den spektakulære sag om Cambridge Analytica. Kursen var da nede og runde 152,22 dollars, men fredag 6. juli nåede kursen rekorden på 203,23 dollars.

Ifølge Bloomberg står tech-branchen for en femtedel af den samlede formue på milliardærindekset, som er på svimlende 5 billioner dollars, og det er mere end nogen anden branche.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere