Artikel top billede

Nu står der tech i panden på tre rigeste personer i verden: Mark Zuckerberg rykker op på trediepladsen

Tech-branchen slår alt, når det gælder om at blive ekstremt rig. Mark Zuckerberg har netop sneget sig ind på en tredjeplads efter Jeff Bezos og Bill Gates på listen over verdens 500 rigeste personer.

Engang var Warren Buffet verdens rigeste mand i følge erhvervsmediet Bloombergs næsten daglige opgørelse over de 500 rigeste personer i verden.

Han er stadig god for over 81 milliarder dollars, men den formue rækker ikke længere end til fjerdepladsen.

Ny mand på trediepladsen er såmænd 34-årige Mark Zuckerberg - medstifteren af Faceboook - som nu er god for 81,6 milliarder dollars.

Det er i følge Bloomberg første gang i det såkaldte Bloomberg Billionaires Index’s historie, at techbranchen sidder på de tre øverste pladser.

Opgørelsen bliver opdateret efter hver eneste handelsdag på børsen i New York.

Facebooks aktiekurs tog ellers et ordentligt dyk i marts i forbindelse med den spektakulære sag om Cambridge Analytica. Kursen var da nede og runde 152,22 dollars, men fredag 6. juli nåede kursen rekorden på 203,23 dollars.

Ifølge Bloomberg står tech-branchen for en femtedel af den samlede formue på milliardærindekset, som er på svimlende 5 billioner dollars, og det er mere end nogen anden branche.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere