Artikel top billede

(Foto: Oscar Insua,Fine Art Photography_ /)

Jysk it-virksomhed siger nej til opkøbstilbud på trecifrede millionbeløb: Henter i stedet tidligere Bluegarden-direktør til ejerkredsen

Mogens Elsberg er ny bestyrelsesformand for Emailplatform, og han indtræder også i ejerkredsen. Opgaven er simpel: Nye markeder skal erobres, og på længere sigt åbnes der for, at virksomheden skal sælges. Derfor har Emailplatform også afvist flere tilbud på over 100 millioner kroner nu.

It-firmaet Emailplatform annoncerede i juni, at selskabet hentede den tidligere Bluegarden-direktør, Mogens Elsberg, ind som ny bestyrelsesformand.

Men det bliver ikke Mogens Elsbergs eneste rolle hos it-virksomheden fra Vejen.

Bestyrelsesformanden, der er operations manager hos Marlin Equity Partners og også har en fortid hos selskaber som e-conomic, GN Netcom, Microsoft, IBM og Aston, træder også ind i ejerkredsen.

Emailplatform har allerede salgsselskaber i USA, Canada, Spanien, Peru, Polen, Sydafrika, Tyskland og Norge, men den viden og kapital, som Mogens Elsberg kommer med, skal bruges på at erobre flere nye markeder over hele verden.

Derfor har selskabet også afvist en række købstilbud på over 100 millioner kroner for virksomheden allerede nu for i stedet at satse på Mogens Elsbergs kompetencer.

Det skriver Jydske Vestkysten.

"Der har været nogle rigtige gode tilbud, men mavefornemmelsen har ikke været rigtig. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu har indgået en aftale med Mogens Elsberg om at indtræde i ejerkredsen og samtidig blive formand for bestyrelsen," lyder det fra selskabets stifter og medejer, Kim Østergaard, til avisen.

Gazelle-virksomhed i 2017

Kim Østergaard startede Emailplatform, der leverer leverer et abonnementsbaseret system til markedsføring via e-mail, i 2012.

Og siden er det gået stærkt.

I 2017 blev selskabet udnævnt til at være gazelle-virksomhed.

Virksomheden råder i dag over 60 medarbejdere, hvor hovedparten sidder i Makedonien.

Det skyldes blandt andet, at Kim Østergaards hidtige partner er makedoneren Neno Angelov.

Åbner for salg

At Mogens Elsberg indtræder i ejerkredsen betyder dermed også, at ejerduoen bliver til en ejertrio, og på længere sigt er det meningen, at Mogens Elsbergs kompetencer også skal føre til et muligt salg af virksomheden.

Det slår Kim Østergaard fast over for Jydske Vestkysten, hvor han gør det klart, at han "godt kan forestille sig, at virksomheden på et tidspunkt bliver solgt."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere