Artikel top billede

Jysk it-virksomhed siger nej til opkøbstilbud på trecifrede millionbeløb: Henter i stedet tidligere Bluegarden-direktør til ejerkredsen

Mogens Elsberg er ny bestyrelsesformand for Emailplatform, og han indtræder også i ejerkredsen. Opgaven er simpel: Nye markeder skal erobres, og på længere sigt åbnes der for, at virksomheden skal sælges. Derfor har Emailplatform også afvist flere tilbud på over 100 millioner kroner nu.

It-firmaet Emailplatform annoncerede i juni, at selskabet hentede den tidligere Bluegarden-direktør, Mogens Elsberg, ind som ny bestyrelsesformand.

Men det bliver ikke Mogens Elsbergs eneste rolle hos it-virksomheden fra Vejen.

Bestyrelsesformanden, der er operations manager hos Marlin Equity Partners og også har en fortid hos selskaber som e-conomic, GN Netcom, Microsoft, IBM og Aston, træder også ind i ejerkredsen.

Emailplatform har allerede salgsselskaber i USA, Canada, Spanien, Peru, Polen, Sydafrika, Tyskland og Norge, men den viden og kapital, som Mogens Elsberg kommer med, skal bruges på at erobre flere nye markeder over hele verden.

Derfor har selskabet også afvist en række købstilbud på over 100 millioner kroner for virksomheden allerede nu for i stedet at satse på Mogens Elsbergs kompetencer.

Det skriver Jydske Vestkysten.

"Der har været nogle rigtige gode tilbud, men mavefornemmelsen har ikke været rigtig. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu har indgået en aftale med Mogens Elsberg om at indtræde i ejerkredsen og samtidig blive formand for bestyrelsen," lyder det fra selskabets stifter og medejer, Kim Østergaard, til avisen.

Gazelle-virksomhed i 2017

Kim Østergaard startede Emailplatform, der leverer leverer et abonnementsbaseret system til markedsføring via e-mail, i 2012.

Og siden er det gået stærkt.

I 2017 blev selskabet udnævnt til at være gazelle-virksomhed.

Virksomheden råder i dag over 60 medarbejdere, hvor hovedparten sidder i Makedonien.

Det skyldes blandt andet, at Kim Østergaards hidtige partner er makedoneren Neno Angelov.

Åbner for salg

At Mogens Elsberg indtræder i ejerkredsen betyder dermed også, at ejerduoen bliver til en ejertrio, og på længere sigt er det meningen, at Mogens Elsbergs kompetencer også skal føre til et muligt salg af virksomheden.

Det slår Kim Østergaard fast over for Jydske Vestkysten, hvor han gør det klart, at han "godt kan forestille sig, at virksomheden på et tidspunkt bliver solgt."
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere