Artikel top billede

Telenor Danmarks indtjening stiger med 21 procent efter massive effektiviseringer

Telenor Danmarks indtjening er steget med 21 procent i andet kvartal, meddeler selskabet.

Telenor Danmarks indtjening er steget med 21 procent i andet kvartal, meddeler selskabet i dets netop offentliggjorde regnskab.

I alt lander selskabet et overskud på 224 millioner danske kroner i kvartalet.

Til gengæld er den samlede omsætning faldet med 1,2 procent i den danske forretning. Det skyldes primært faldende salg af mobiltelefoner, lyder det fra Telenor.

Selskabet har desuden tabt 34.000 mobilkunder til TDC, som er ved at overtage rollen som statslig mobileverandør fra Telenor.

Det kan du læse mere om her: TDC vinder kæmpe-aftale: Skal levere telefoni og data til 80 kommuner og staten.

Ikke desto mindre erklærer Telenor Danmark sig tilfreds.

“Jeg er meget tilfreds med resultatet. Det er helt essentielt at have en fornuftig indtjening for at kunne være en del af dette marked, have råd til at investere i fremtiden og endnu bedre kundeoplevelser samt i fremtidige løsninger indenfor blandt andet 5G, IoT og sikkerhed,” lyder det administrerende direktør Jesper Hansen.

Ifølge Telenor skyldes det forbedrede resultat primært effektiviseringer i organisationen, hvor Telenor har satset ret massivt på selvbetjening via softwarobotter og lignende.

Desuden har selskabet ‘lagt mere indhold’ i produkter og services, hedder det.

“Samtidig gør vi alt, hvad vi kan for at gøre det nemt og enkelt at være kunde ved at fjerne kompleksitet i vores produkter og regninger, hvilket har medført, at vi blandt andet får 40 færre færre kald i vores kundeservice end sidste år,” meddeler Jesper Hansen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.