Artikel top billede

(Foto: Telenor/PR)

Telenor Danmarks indtjening stiger med 21 procent efter massive effektiviseringer

Telenor Danmarks indtjening er steget med 21 procent i andet kvartal, meddeler selskabet.

Telenor Danmarks indtjening er steget med 21 procent i andet kvartal, meddeler selskabet i dets netop offentliggjorde regnskab.

I alt lander selskabet et overskud på 224 millioner danske kroner i kvartalet.

Til gengæld er den samlede omsætning faldet med 1,2 procent i den danske forretning. Det skyldes primært faldende salg af mobiltelefoner, lyder det fra Telenor.

Selskabet har desuden tabt 34.000 mobilkunder til TDC, som er ved at overtage rollen som statslig mobileverandør fra Telenor.

Det kan du læse mere om her: TDC vinder kæmpe-aftale: Skal levere telefoni og data til 80 kommuner og staten.

Ikke desto mindre erklærer Telenor Danmark sig tilfreds.

“Jeg er meget tilfreds med resultatet. Det er helt essentielt at have en fornuftig indtjening for at kunne være en del af dette marked, have råd til at investere i fremtiden og endnu bedre kundeoplevelser samt i fremtidige løsninger indenfor blandt andet 5G, IoT og sikkerhed,” lyder det administrerende direktør Jesper Hansen.

Ifølge Telenor skyldes det forbedrede resultat primært effektiviseringer i organisationen, hvor Telenor har satset ret massivt på selvbetjening via softwarobotter og lignende.

Desuden har selskabet ‘lagt mere indhold’ i produkter og services, hedder det.

“Samtidig gør vi alt, hvad vi kan for at gøre det nemt og enkelt at være kunde ved at fjerne kompleksitet i vores produkter og regninger, hvilket har medført, at vi blandt andet får 40 færre færre kald i vores kundeservice end sidste år,” meddeler Jesper Hansen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere