Artikel top billede

(Foto: Computerworld / Niels de Boissezon)

Facebook skruer op for tilstedeværelsen i Kina: Planlægger innovationshub

Facebook gør klar til at åbne en innovationshub i Kina, men censur holder stadig det sociale medie væk fra det kinesiske marked.

På trods af at kineserne ikke har adgang til Facebooks hjemmeside, planlægger det sociale medie alligevel at åbne en innovationshub i Kina.

Målet er at støtte lokale udviklere og start ups, og den nærmere placering er provinsen Zhejiang.

"Vi er interesserede i at oprette en innovationhub i Zhejiang for at støtte kinesiske udviklere, innovatorer og nystartede virksomheder," oplyser Facebook i en mail til Reuters.

Det kinesiske datterselskab er allerede blevet registeret i millionbyen Hangzhou.

Stadig ikke adgang til det kinesiske marked

Facebook har åbnet lignende innovationshubs i Frankrig, Brasilien, Indien og Korea.

Facebooks tjenester er ligesom en række andre teknologiganters blokeret af censuren i Kina, og intet tyder på, at oprettelsen af en innovationshub vil ændre på det.

Ligesom de andre store teknologivirksomheder fortsætter Facebook arbejdet med at finde en vej ind på det kinesiske marked.

Det er ikke lykkedes endnu.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere