Artikel top billede

Facebook skruer op for tilstedeværelsen i Kina: Planlægger innovationshub

Facebook gør klar til at åbne en innovationshub i Kina, men censur holder stadig det sociale medie væk fra det kinesiske marked.

På trods af at kineserne ikke har adgang til Facebooks hjemmeside, planlægger det sociale medie alligevel at åbne en innovationshub i Kina.

Målet er at støtte lokale udviklere og start ups, og den nærmere placering er provinsen Zhejiang.

"Vi er interesserede i at oprette en innovationhub i Zhejiang for at støtte kinesiske udviklere, innovatorer og nystartede virksomheder," oplyser Facebook i en mail til Reuters.

Det kinesiske datterselskab er allerede blevet registeret i millionbyen Hangzhou.

Stadig ikke adgang til det kinesiske marked

Facebook har åbnet lignende innovationshubs i Frankrig, Brasilien, Indien og Korea.

Facebooks tjenester er ligesom en række andre teknologiganters blokeret af censuren i Kina, og intet tyder på, at oprettelsen af en innovationshub vil ændre på det.

Ligesom de andre store teknologivirksomheder fortsætter Facebook arbejdet med at finde en vej ind på det kinesiske marked.

Det er ikke lykkedes endnu.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere