Artikel top billede

Kina smider Facebook ud af landet efter én dag

Facebook nåede knap nok at annoncere planerne om en innovationhub i Kina, før de kinesiske myndigheder trak tilladelsen tilbage.

Onsdag kom det frem, at Facebook havde fået tilladelse til at åbne en innovatiosnhub i den kinesiske provins Zhejiang, men det bliver alligevel ikke til noget.

Facebooks kinesiske datterselskab var registeret i millionbyen Hangzhou i nogle få timer, men den kinesiske Cyberspace Administration vil ikke godkende tilladelsen, og derfor er den nu trukket tilbage. Det skriver New York Times.

Ikke nok med det, så er det kinesiske styre også begyndt at censurere nyhedskilderne for de oprindelige historier om, at Facebook åbner en innovationshub i landet.

Det kan du læse mere om her: Facebook skruer op for tilstedeværelsen i Kina: Planlægger innovationshub

Blev udelukket i 2009

Projektet med den kinesiske innovationshub havde en værdi på 30 millioner dollar, svarende til lige under 200 millioner kroner.

Formålet var at støtte lokale udviklere og start ups.

Dermed tyder alt på, at Facebooks drømme om for alvor at slå hul på det kinesiske marked, der hidtil har været censureret i høj grad, har lange udsigter.

Facebook blev blokeret af den kinesiske stat siden 2009.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere