Artikel top billede

International telegigant henter tidligere KMD-vice president som ny nordisk chef

Jesper Kryhlmand forlader sin stilling hos KMD for at varetage jobbet som nordisk topchef for den internationale ICT-udbyder T-Systems, der har Deutsche Telekom i ryggen.

T-Systems har været på rov i KMD for at finde selskabets nye topchef for den nordiske afdeling.

Valget er faldet på Jesper Kryhlmand, der i august 2017 stoppede i en stilling som executive vice president hos KMD.

Han afløser dermed hollandske Rolf Hellemons, der har været administrerende direktør for T-Systems nordiske aktiviteter siden 2014.

Hollænderen fortsætter i en international stilling hos Deutsche Telekom-gruppen, der ejer T-Systems.

Jesper Kryhlmands største opgave bliver et øge kendskabet til T-Systems løsninger på det nordiske marked.

"Jeg glæder mig til at være med til at løfte kendskabet til T-Systems op på det niveau, virksomheden fortjener. T-Systems er en internationalt anerkendt digitaliseringspartner med en unik profil. Hos T-Systems kan kunderne kombinere globale ICT-services med en sikker europæisk cloudservice," lyder det fra Jesper Kryhlmand, i en pressemeddelelse i forbindelse med udnævnelsen.

Kommer med ledelseserfaring

Udover jobbet hos KMD tæller Jesper Kryhlmands CV blandt andet ledelsesposter hos CSC og HP Enterprises, hvor han var landechef for Schweiz og Østrig.

Derudover har Jesper Kryhlmand udført bestyrelsesarbejde for IT-Branchen og Dansk Erhverv.

"Jesper er en erfaren topleder, der har leveret resultater. Han kender branchen godt, og med hans måde at møde virksomhederne på er vi sikre på, at han den helt rette til at løfte T-Systems i Norden til næste niveau," lyder det i pressemeddelelsen fra senior vice president for international sales i T-Systems, Steffen Schlaberg.

T-Systems er en ICT-udbyder, der blandt andet leverer fastnet og mobilløsninger til kunder verden over, herunder den danske transportvirksomhed DSV.

Selskabet råder over 38.000 medarbejdere fordelt på kontorer i mere end 20 lande.

Sidste år omsatte selskabet for 7,1 milliarder euro, svarende til over 50 milliarder kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere