Artikel top billede

International telegigant henter tidligere KMD-vice president som ny nordisk chef

Jesper Kryhlmand forlader sin stilling hos KMD for at varetage jobbet som nordisk topchef for den internationale ICT-udbyder T-Systems, der har Deutsche Telekom i ryggen.

T-Systems har været på rov i KMD for at finde selskabets nye topchef for den nordiske afdeling.

Valget er faldet på Jesper Kryhlmand, der i august 2017 stoppede i en stilling som executive vice president hos KMD.

Han afløser dermed hollandske Rolf Hellemons, der har været administrerende direktør for T-Systems nordiske aktiviteter siden 2014.

Hollænderen fortsætter i en international stilling hos Deutsche Telekom-gruppen, der ejer T-Systems.

Jesper Kryhlmands største opgave bliver et øge kendskabet til T-Systems løsninger på det nordiske marked.

"Jeg glæder mig til at være med til at løfte kendskabet til T-Systems op på det niveau, virksomheden fortjener. T-Systems er en internationalt anerkendt digitaliseringspartner med en unik profil. Hos T-Systems kan kunderne kombinere globale ICT-services med en sikker europæisk cloudservice," lyder det fra Jesper Kryhlmand, i en pressemeddelelse i forbindelse med udnævnelsen.

Kommer med ledelseserfaring

Udover jobbet hos KMD tæller Jesper Kryhlmands CV blandt andet ledelsesposter hos CSC og HP Enterprises, hvor han var landechef for Schweiz og Østrig.

Derudover har Jesper Kryhlmand udført bestyrelsesarbejde for IT-Branchen og Dansk Erhverv.

"Jesper er en erfaren topleder, der har leveret resultater. Han kender branchen godt, og med hans måde at møde virksomhederne på er vi sikre på, at han den helt rette til at løfte T-Systems i Norden til næste niveau," lyder det i pressemeddelelsen fra senior vice president for international sales i T-Systems, Steffen Schlaberg.

T-Systems er en ICT-udbyder, der blandt andet leverer fastnet og mobilløsninger til kunder verden over, herunder den danske transportvirksomhed DSV.

Selskabet råder over 38.000 medarbejdere fordelt på kontorer i mere end 20 lande.

Sidste år omsatte selskabet for 7,1 milliarder euro, svarende til over 50 milliarder kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere