Artikel top billede

International telegigant henter tidligere KMD-vice president som ny nordisk chef

Jesper Kryhlmand forlader sin stilling hos KMD for at varetage jobbet som nordisk topchef for den internationale ICT-udbyder T-Systems, der har Deutsche Telekom i ryggen.

T-Systems har været på rov i KMD for at finde selskabets nye topchef for den nordiske afdeling.

Valget er faldet på Jesper Kryhlmand, der i august 2017 stoppede i en stilling som executive vice president hos KMD.

Han afløser dermed hollandske Rolf Hellemons, der har været administrerende direktør for T-Systems nordiske aktiviteter siden 2014.

Hollænderen fortsætter i en international stilling hos Deutsche Telekom-gruppen, der ejer T-Systems.

Jesper Kryhlmands største opgave bliver et øge kendskabet til T-Systems løsninger på det nordiske marked.

"Jeg glæder mig til at være med til at løfte kendskabet til T-Systems op på det niveau, virksomheden fortjener. T-Systems er en internationalt anerkendt digitaliseringspartner med en unik profil. Hos T-Systems kan kunderne kombinere globale ICT-services med en sikker europæisk cloudservice," lyder det fra Jesper Kryhlmand, i en pressemeddelelse i forbindelse med udnævnelsen.

Kommer med ledelseserfaring

Udover jobbet hos KMD tæller Jesper Kryhlmands CV blandt andet ledelsesposter hos CSC og HP Enterprises, hvor han var landechef for Schweiz og Østrig.

Derudover har Jesper Kryhlmand udført bestyrelsesarbejde for IT-Branchen og Dansk Erhverv.

"Jesper er en erfaren topleder, der har leveret resultater. Han kender branchen godt, og med hans måde at møde virksomhederne på er vi sikre på, at han den helt rette til at løfte T-Systems i Norden til næste niveau," lyder det i pressemeddelelsen fra senior vice president for international sales i T-Systems, Steffen Schlaberg.

T-Systems er en ICT-udbyder, der blandt andet leverer fastnet og mobilløsninger til kunder verden over, herunder den danske transportvirksomhed DSV.

Selskabet råder over 38.000 medarbejdere fordelt på kontorer i mere end 20 lande.

Sidste år omsatte selskabet for 7,1 milliarder euro, svarende til over 50 milliarder kroner.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere