Artikel top billede

Næste større opdatering af Windows 10 lander formentlig til tiden - for første gang i tre år

Den næste såkaldte featureopgradering af Windows 10 lander sandsynligvis i september og rammer dermed for første gang siden 2015 den lovede releasedato. Det tyder alt på dømt ud fra fremdriften i den opgradering, der efter planen skal komme i marts 2019.

Efterårets såkaldte featureopgradering af Windows 10 - kaldet 1809 - lander formentlig netop i september, som nitallet i versionsnummeret antyder.

Ifølge Computerworld US bliver det omkring 10. september eller 24. september.

Hvis det bliver en realitet, vil det være første gang siden slutningen af 2015, at en opdatering faktisk lander i den måned, opdateringsnummeret lover.

Computerworld US baserer sin antagelse på fremdriften i den opdatering af Windows 10, der kaldes 1903, som altså efter planen skal lande i marts næste år.

Microsoft frigav et første preview af version 1903 den 25. juli. Det var en såkaldt ‘Skip Ahead build’, der som regel er et godt tegn på, at den endelige version af den opdatering, der ligger forud - altså 1809 - er ved at være færdigpoleret og klar til launch.

Samtidig med det udgav Microsoft et preview af Windows 10 version 1809.

Det kan du læse mere om i denne blogpost fra Microsoft.

En release af Windows 10 version 1809 cirka 24. september passer med den sædvanlige periode fra frigivelsen af en Skip Ahead build til lancering af de tidligere versioner, skriver Computerworld.

Men baseret på de tre seneste opdateringer vil en lanceringsdato omkring 10. september være realistisk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere