Din data-roaming afslører, hvor du holder ferie: Se listen over de lande, danskerne har roamet mest i denne sommer

Danskernes data-roaming afslører, at Tyskland stadig er den foretrukne sommerferiedestination. Generelt tager danskerne på ferie i de samme lande som i de foregående år. Det afslører TDC's indsamling af danskernes mobildata.

Danskerne har svært ved at ændre deres ferievaner.

I hvert fald hvis man skal tro TDC's indsamling af data over danskernes data forbrug.

Vanen tro har TDC tracket danskernes data roaming i perioden fra uge 26 til uge 30, og de data viser, at danskernes favoritdestationerne er stort set de samme som i 2017.

Top syv er identisk.

Tyskland topper listen, foran Italien, mens Spanien er at finde på tredjepladsen.

Herefter følger Sverige, Frankrig, Grækenland og Kroatien i den nævnte rækkefølge.

Tyskland tegner sig for 18 procent af ferieopholdene - den samme procentsats som i 2017.

Ifølge Tysk Turist Information overnatter 3,5 millioner danskere hvert år i Tyskland.

Undersøgelsen korrigerer for transitrejser gennem de forskellige lande ved først at registrere et ferieophold, når mobiltelefonen har opholdt sig i et pågældende land i mere end fire dage. Næsten hver tredje dansker slår stadig roaming fra
Spørgsmålet er, om tallene vil ændre sig, når det går op for flere danskere, at det faktisk er lovligt at roame i EU nu.

Tre ud af ti danskere slår nemlig stadig data-roaming til, når de passerer grænsen til et nyt EU-land.

Det kan du læse mere om her: På trods af fri roaming i EU: Næsten hver tredje dansker slår dataroaming fra i Europa
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Tag med CIO Peter Cabello Holmberg bag facaden i Pandoras 'digitale powerhouse': Her er den storstilede plan
Interview: Pandoras Digital Hub er gået i luften med tre måneders forsinkelse. CIO Peter Cabello Holmberg har vist Computerworld rundt i smykkegigantens digitale innovationsenhed, der fortsat er under opførsel. Til september er det sidste byggerod erstattet af et command center for Pandoras e-commerce-platform. "Det kommer virkeligt til at gøre en forskel, det vi kommer til at arbejde med i løbet af de næste par år," lyder det.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.