Artikel top billede

Stor rokade hos Salesforce: Vicedirektør får topchef-stilling

Salesforce får ny topchef og udvider bestyrelsen, hvor en af de fire stiftere indtræder.

Den globale CRM-virksomhed Salesforce rykker rundt på direktions- og bestyrelsesgangene.

Vicedirektør Keith Block er blevet forfremmet til stillingen som co-CEO, en titel som han må dele med Salesforce-stifter Marc Benioff, der udover selv at have titlen som co-CEO, også er bestyrelsesformand for virksomheden.

"Keith Block har været min betroede partner i at styre Salesforce i de sidste fem år, så jeg er glad for at byde ham velkommen i stillingen som co-CEO. Keith Block har stor operationel ekspertise og erfaring med lederskab i store virksomheder. Jeg kunne ikke være mere glad for denne forfremmelse, og det vil tage vores partnerskab til et nyt niveau," lyder det i en meddelelse fra Marc Benioff.

Keith Block har bestredet en række forskellige poster hos Salesforce, siden han kom til selskabet i sommeren 2013.

Han har blandt andet været næstformand for bestyrelsen, president og vicedirektør

Udvider bestyrelsen til 13 mand

Forfremmelsen af Keith Block er ikke den eneste ændring i toppen af Salesforce.

En anden af selskabets fire stiftere, Parker Harris, der i dag har posten som CTO, indtræder i bestyrelsen, som i samme ombæring udvides til 13 mand.

"Siden selskabet blev stiftet i 1999, har Parker Harris spillet en ekstremt vigtig rolle for Salesforces innovation og for at forme kulturen i virksomheden," siger Marc Benioff, i en anden meddelelse fra Salesforce.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere