Artikel top billede

Stor rokade hos Salesforce: Vicedirektør får topchef-stilling

Salesforce får ny topchef og udvider bestyrelsen, hvor en af de fire stiftere indtræder.

Den globale CRM-virksomhed Salesforce rykker rundt på direktions- og bestyrelsesgangene.

Vicedirektør Keith Block er blevet forfremmet til stillingen som co-CEO, en titel som han må dele med Salesforce-stifter Marc Benioff, der udover selv at have titlen som co-CEO, også er bestyrelsesformand for virksomheden.

"Keith Block har været min betroede partner i at styre Salesforce i de sidste fem år, så jeg er glad for at byde ham velkommen i stillingen som co-CEO. Keith Block har stor operationel ekspertise og erfaring med lederskab i store virksomheder. Jeg kunne ikke være mere glad for denne forfremmelse, og det vil tage vores partnerskab til et nyt niveau," lyder det i en meddelelse fra Marc Benioff.

Keith Block har bestredet en række forskellige poster hos Salesforce, siden han kom til selskabet i sommeren 2013.

Han har blandt andet været næstformand for bestyrelsen, president og vicedirektør

Udvider bestyrelsen til 13 mand

Forfremmelsen af Keith Block er ikke den eneste ændring i toppen af Salesforce.

En anden af selskabets fire stiftere, Parker Harris, der i dag har posten som CTO, indtræder i bestyrelsen, som i samme ombæring udvides til 13 mand.

"Siden selskabet blev stiftet i 1999, har Parker Harris spillet en ekstremt vigtig rolle for Salesforces innovation og for at forme kulturen i virksomheden," siger Marc Benioff, i en anden meddelelse fra Salesforce.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere