Artikel top billede

Modelfoto af mulig foldetelefon. Den endelige model kan meget vel komme til at se anderledes ud.

Samsung på vej med verdens første sammenfoldelige smartphone: Ventes klar i 2019

Samsung sigter efter at lancere verdens første sammenklappelige smartphone foran andre leverandører som LG, Huawei og Apple.

Sydkoreanske Samsung vil være verdens første smartphone-producent, som leverer en sammenfoldelig smartphone.

Sådan lyder det fra selskabet, der netop har lanceret topmodellen Galaxy Note 9, som du kan læse mere om her: Galany Note 9 er den nye hersker i Samsungs smartphone-familie: Her er nye tricks og ny højere pris

Samsungs plan er ikke at bygge en klap-telefon, som vi kendte dem fra 1990’erne, men derimod en smartphone, hvor skærmen kan foldes sammen.

Selskabet har været i gang med udviklingsarbejdet i et par år, men arbejdet har ikke kastet brugbare modeller af sig endnu.

Det kommer imidlertid til at ske snart, lyder det fra topchefen for Samsungs mobilforretning, DJ Koh, ifølge en række nyhedsmedier.

Han siger, at Samsung ‘ikke vil tabe’ muligheden for at levere verdens første folde-smartphone. Og at selskabet fokuserer på at udvikle en løsning, som forbrugerne og markedet ‘vil acceptere og lide.’

Samsung har tidligere meddelt, at folde-telefonen ville være klar inden nytår. Men siden har selskabet flyttet datoen til engang i 2019.

DJ Koh siger, at datoen ‘ikke er langt væk’ og at Samsung allerede har overvundet mange udfordringer i arbejdet.

Også Huawei, Apple og LG arbejder på at udvikle en folde-smartphone, skriver Zdnet.

Læs også:

Næste skridt bliver sammenklappelige smartphones: Samsung på vej med sit første folde-produkt

Flere bøjelige telefoner: LG-patent peger på unik sammenfoldelig smartphone

Samsung lækker superkraftig Galaxy Note 9 ’ved en fejltagelse’
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere