Artikel top billede

Modelfoto af mulig foldetelefon. Den endelige model kan meget vel komme til at se anderledes ud.

Samsung på vej med verdens første sammenfoldelige smartphone: Ventes klar i 2019

Samsung sigter efter at lancere verdens første sammenklappelige smartphone foran andre leverandører som LG, Huawei og Apple.

Sydkoreanske Samsung vil være verdens første smartphone-producent, som leverer en sammenfoldelig smartphone.

Sådan lyder det fra selskabet, der netop har lanceret topmodellen Galaxy Note 9, som du kan læse mere om her: Galany Note 9 er den nye hersker i Samsungs smartphone-familie: Her er nye tricks og ny højere pris

Samsungs plan er ikke at bygge en klap-telefon, som vi kendte dem fra 1990’erne, men derimod en smartphone, hvor skærmen kan foldes sammen.

Selskabet har været i gang med udviklingsarbejdet i et par år, men arbejdet har ikke kastet brugbare modeller af sig endnu.

Det kommer imidlertid til at ske snart, lyder det fra topchefen for Samsungs mobilforretning, DJ Koh, ifølge en række nyhedsmedier.

Han siger, at Samsung ‘ikke vil tabe’ muligheden for at levere verdens første folde-smartphone. Og at selskabet fokuserer på at udvikle en løsning, som forbrugerne og markedet ‘vil acceptere og lide.’

Samsung har tidligere meddelt, at folde-telefonen ville være klar inden nytår. Men siden har selskabet flyttet datoen til engang i 2019.

DJ Koh siger, at datoen ‘ikke er langt væk’ og at Samsung allerede har overvundet mange udfordringer i arbejdet.

Også Huawei, Apple og LG arbejder på at udvikle en folde-smartphone, skriver Zdnet.

Læs også:

Næste skridt bliver sammenklappelige smartphones: Samsung på vej med sit første folde-produkt

Flere bøjelige telefoner: LG-patent peger på unik sammenfoldelig smartphone

Samsung lækker superkraftig Galaxy Note 9 ’ved en fejltagelse’
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere