Artikel top billede

Modelfoto af mulig foldetelefon. Den endelige model kan meget vel komme til at se anderledes ud.

Samsung på vej med verdens første sammenfoldelige smartphone: Ventes klar i 2019

Samsung sigter efter at lancere verdens første sammenklappelige smartphone foran andre leverandører som LG, Huawei og Apple.

Sydkoreanske Samsung vil være verdens første smartphone-producent, som leverer en sammenfoldelig smartphone.

Sådan lyder det fra selskabet, der netop har lanceret topmodellen Galaxy Note 9, som du kan læse mere om her: Galany Note 9 er den nye hersker i Samsungs smartphone-familie: Her er nye tricks og ny højere pris

Samsungs plan er ikke at bygge en klap-telefon, som vi kendte dem fra 1990’erne, men derimod en smartphone, hvor skærmen kan foldes sammen.

Selskabet har været i gang med udviklingsarbejdet i et par år, men arbejdet har ikke kastet brugbare modeller af sig endnu.

Det kommer imidlertid til at ske snart, lyder det fra topchefen for Samsungs mobilforretning, DJ Koh, ifølge en række nyhedsmedier.

Han siger, at Samsung ‘ikke vil tabe’ muligheden for at levere verdens første folde-smartphone. Og at selskabet fokuserer på at udvikle en løsning, som forbrugerne og markedet ‘vil acceptere og lide.’

Samsung har tidligere meddelt, at folde-telefonen ville være klar inden nytår. Men siden har selskabet flyttet datoen til engang i 2019.

DJ Koh siger, at datoen ‘ikke er langt væk’ og at Samsung allerede har overvundet mange udfordringer i arbejdet.

Også Huawei, Apple og LG arbejder på at udvikle en folde-smartphone, skriver Zdnet.

Læs også:

Næste skridt bliver sammenklappelige smartphones: Samsung på vej med sit første folde-produkt

Flere bøjelige telefoner: LG-patent peger på unik sammenfoldelig smartphone

Samsung lækker superkraftig Galaxy Note 9 ’ved en fejltagelse’
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere