Artikel top billede

Denne Asus-laptop er slank, let og lækker – men den kan også tåle tæsk

Asus ZenBook S er en slank og elegant maskine som lever op til amerikansk militærstandard.

Asus lancerer denne uge bærbare ZenBook S i Danmark.

Her er tale om en nydelig ultrabook, som udover sin særlige hængsel mellem top og bund ikke adskiller sig synderligt fra konkurrencen.

Display byder på 13,3 tommer Full HD eller Ultra HD alt efter konfiguration, mens livlige farver sikres af 100 procents dækning af sRGB-standarden.

Processorkraften sikres af Intels 8. generation Core i5 og i7 quad-cores der ledsages af enten 8 eller 16GB RAM samt 256/512/1000 Gb SSD-lager. Batteriet på 50Wh skulle ifølge Asus give op til 13½ times driftstid.

Se også: Studieklar PC til små penge: Her er 11 tips til den perfekte, prisvenlige bærbar

Det særlige i ZenBook S ligger i konstruktionen som lever op til den amerikanske militærstandard MIL-STD 810G. Det giver en ekstra robust enhed, som udover at tåle ekstra kolde og varme forhold blandt andet skal kunne overleve en stribe på 26 fald fra 1,2 meters højde.

Til trods for sit forstærkede ydre, er maskinen fortsat let og slank. Dimensionerne hedder 311 x 213 x 13 mm, mens køkkenvægten kun viser nogle få gram over et kilo.

Asus ZenBook S får dansk debut i denne uge hos udvalgte forhandlere med priser fra 9.499 kroner og op.

Læs også: Vi tester Asus ZenBook Pro 15: Den er både vild og skør med sin dobbeltskærm, idéen bag er dog genial
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere