Artikel top billede

Denne Asus-laptop er slank, let og lækker – men den kan også tåle tæsk

Asus ZenBook S er en slank og elegant maskine som lever op til amerikansk militærstandard.

Asus lancerer denne uge bærbare ZenBook S i Danmark.

Her er tale om en nydelig ultrabook, som udover sin særlige hængsel mellem top og bund ikke adskiller sig synderligt fra konkurrencen.

Display byder på 13,3 tommer Full HD eller Ultra HD alt efter konfiguration, mens livlige farver sikres af 100 procents dækning af sRGB-standarden.

Processorkraften sikres af Intels 8. generation Core i5 og i7 quad-cores der ledsages af enten 8 eller 16GB RAM samt 256/512/1000 Gb SSD-lager. Batteriet på 50Wh skulle ifølge Asus give op til 13½ times driftstid.

Se også: Studieklar PC til små penge: Her er 11 tips til den perfekte, prisvenlige bærbar

Det særlige i ZenBook S ligger i konstruktionen som lever op til den amerikanske militærstandard MIL-STD 810G. Det giver en ekstra robust enhed, som udover at tåle ekstra kolde og varme forhold blandt andet skal kunne overleve en stribe på 26 fald fra 1,2 meters højde.

Til trods for sit forstærkede ydre, er maskinen fortsat let og slank. Dimensionerne hedder 311 x 213 x 13 mm, mens køkkenvægten kun viser nogle få gram over et kilo.

Asus ZenBook S får dansk debut i denne uge hos udvalgte forhandlere med priser fra 9.499 kroner og op.

Læs også: Vi tester Asus ZenBook Pro 15: Den er både vild og skør med sin dobbeltskærm, idéen bag er dog genial
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere