Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Amazon vil ud og købe flere mursten: Sigter efter at opkøbe biografkæde

Den amerikanske tech-gigant er ude på at købe den amerikanske biografkæde Landmark Theaters.

Det tyder på, at Amazons vil forgrene sin omsiggribende forretning ud af endnu en gren.

Tech-giganten er ifølge unavngivne kilder tæt på at færdiggøre et opkøb af den amerikanske biografkæde Landmark Theaters. Det skriver Bloomberg.

I opløbet til handlen er også andre bejlere og mediet skriver at handlen forsat kan gå nå at gå i vasken for Amazon.

Landmark Theathers tæller i alt 50 biograflokationer fordelt over 27 byer, herunder højt profilerede lokationer i blandt andet New York, Los Angeles, Chicago, Philadelphia og San Fransisco. Biografkæden er kendt for sit højkulturelle snit og inkluderer kaffebarer og lounge-omrpder der hæver dem over typiske mainstream-biografer.

Læs også: Amazon vil overtage endnu et marked: Vil sammenligne forsikringsprodukter

Med en satsning på en biografkæde, styrker Amazon sin position indenfor underholdningsområdet, hvor selskabet igennem den seneste årrække har pumpet milliardbeløb indenfor egenproduktion af film og serier til deres Prime streaming-tjeneste.

”Det er sandsynligvis et skridt i retning mod en bredere distribution af film-indhold”, lyder vurderingen fra Leo Kulp, analytiker ved RBC Capital. Han påpeger samtidig, at Netflix også har været nævnt som mulig køber af biografkæden.

Netflix har selv luftet deres egne planer om at investere i biografer tidligere på året.

Trækket udgør samtidig en større satsning indenfor fysiske mursten, hvor Amazon i 2017 opkøbte dagligvare-kæden Whole Foods og lancerede deres egne fuldautomatiske Amazon Go minimarkeder.

Se også: Test: Så skræmmende nemt og effektivt er det at handle i Amazons fuldautomatiske Go-supermarked




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere