Artikel top billede

Amazon vil ud og købe flere mursten: Sigter efter at opkøbe biografkæde

Den amerikanske tech-gigant er ude på at købe den amerikanske biografkæde Landmark Theaters.

Det tyder på, at Amazons vil forgrene sin omsiggribende forretning ud af endnu en gren.

Tech-giganten er ifølge unavngivne kilder tæt på at færdiggøre et opkøb af den amerikanske biografkæde Landmark Theaters. Det skriver Bloomberg.

I opløbet til handlen er også andre bejlere og mediet skriver at handlen forsat kan gå nå at gå i vasken for Amazon.

Landmark Theathers tæller i alt 50 biograflokationer fordelt over 27 byer, herunder højt profilerede lokationer i blandt andet New York, Los Angeles, Chicago, Philadelphia og San Fransisco. Biografkæden er kendt for sit højkulturelle snit og inkluderer kaffebarer og lounge-omrpder der hæver dem over typiske mainstream-biografer.

Læs også: Amazon vil overtage endnu et marked: Vil sammenligne forsikringsprodukter

Med en satsning på en biografkæde, styrker Amazon sin position indenfor underholdningsområdet, hvor selskabet igennem den seneste årrække har pumpet milliardbeløb indenfor egenproduktion af film og serier til deres Prime streaming-tjeneste.

”Det er sandsynligvis et skridt i retning mod en bredere distribution af film-indhold”, lyder vurderingen fra Leo Kulp, analytiker ved RBC Capital. Han påpeger samtidig, at Netflix også har været nævnt som mulig køber af biografkæden.

Netflix har selv luftet deres egne planer om at investere i biografer tidligere på året.

Trækket udgør samtidig en større satsning indenfor fysiske mursten, hvor Amazon i 2017 opkøbte dagligvare-kæden Whole Foods og lancerede deres egne fuldautomatiske Amazon Go minimarkeder.

Se også: Test: Så skræmmende nemt og effektivt er det at handle i Amazons fuldautomatiske Go-supermarked
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere