Artikel top billede

Amazon vil ud og købe flere mursten: Sigter efter at opkøbe biografkæde

Den amerikanske tech-gigant er ude på at købe den amerikanske biografkæde Landmark Theaters.

Det tyder på, at Amazons vil forgrene sin omsiggribende forretning ud af endnu en gren.

Tech-giganten er ifølge unavngivne kilder tæt på at færdiggøre et opkøb af den amerikanske biografkæde Landmark Theaters. Det skriver Bloomberg.

I opløbet til handlen er også andre bejlere og mediet skriver at handlen forsat kan gå nå at gå i vasken for Amazon.

Landmark Theathers tæller i alt 50 biograflokationer fordelt over 27 byer, herunder højt profilerede lokationer i blandt andet New York, Los Angeles, Chicago, Philadelphia og San Fransisco. Biografkæden er kendt for sit højkulturelle snit og inkluderer kaffebarer og lounge-omrpder der hæver dem over typiske mainstream-biografer.

Læs også: Amazon vil overtage endnu et marked: Vil sammenligne forsikringsprodukter

Med en satsning på en biografkæde, styrker Amazon sin position indenfor underholdningsområdet, hvor selskabet igennem den seneste årrække har pumpet milliardbeløb indenfor egenproduktion af film og serier til deres Prime streaming-tjeneste.

”Det er sandsynligvis et skridt i retning mod en bredere distribution af film-indhold”, lyder vurderingen fra Leo Kulp, analytiker ved RBC Capital. Han påpeger samtidig, at Netflix også har været nævnt som mulig køber af biografkæden.

Netflix har selv luftet deres egne planer om at investere i biografer tidligere på året.

Trækket udgør samtidig en større satsning indenfor fysiske mursten, hvor Amazon i 2017 opkøbte dagligvare-kæden Whole Foods og lancerede deres egne fuldautomatiske Amazon Go minimarkeder.

Se også: Test: Så skræmmende nemt og effektivt er det at handle i Amazons fuldautomatiske Go-supermarked
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere