Artikel top billede

(Foto: © Ondine Goldswain /)

Dansk it-virksomhed har opkøbstilbud på 250 millioner kroner på hånden: Nu er ejerkredsen er splittet

Et større salg på det danske it-marked kan måske være på vej. Ejerne bag virksomheden Anytech365 overvejer et salg af support-virksomheden for op mod 250 millioner kroner til en udenlandsk spiller, men ikke alle ejerne er begejstrede.

Efter år med fuld fart på forretningen overvejer ejerne bag den danske virksomhed Anytech365, der leverer fjernsupport til privatpersoner og mindre virksomheder, nu et salg af virksomheden for i omegnen af 250 millioner kroner.

Det skriver Børsen.

Virksomheden, der har base på den spanske solkyst, er det seneste år vokset fra 75 til mere end 300 medarbejdere. Det har givet udlandet appetit på et opkøb af virksomheden, fortæller ejerne.

Læs mere her: Aarhusiansk hardware-succes er blandt Europas hurtigst voksende virksomheder: Nu køber kapitalfond en stor del af forretningen

"Vi sidder i øjeblikket med et tilbud på over en kvart milliard. Så det er jo ikke så dumt. Vi er blevet kontaktet af USA's største virksomheder på markedet. De vil gerne være globale og ser os som en mulighed for at komme ind på det europæiske marked," fortæller Janus Nielsen, der er medstifter af virksomheden, til Børsen.

Ejerkredsen er dog, i følge Børsen, ikke helt enige om, hvorvidt virksomheden skal sælges netop nu og for det tilbudte beløb. Nogle af folkene bag virksomheden, blandt andre Morten Wagner, mener, at man måske skal forsøge at etablere en global markedsleder i stedet for at lade amerikanerne tage over.

Læs mere her: Dansk hardware-succes vil til udlandet - er på jagt efter investorer: "Vi har nok undervurderet, hvor meget det koster at etablere sig i et andet land"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere