Artikel top billede

Dansk it-virksomhed har opkøbstilbud på 250 millioner kroner på hånden: Nu er ejerkredsen er splittet

Et større salg på det danske it-marked kan måske være på vej. Ejerne bag virksomheden Anytech365 overvejer et salg af support-virksomheden for op mod 250 millioner kroner til en udenlandsk spiller, men ikke alle ejerne er begejstrede.

Efter år med fuld fart på forretningen overvejer ejerne bag den danske virksomhed Anytech365, der leverer fjernsupport til privatpersoner og mindre virksomheder, nu et salg af virksomheden for i omegnen af 250 millioner kroner.

Det skriver Børsen.

Virksomheden, der har base på den spanske solkyst, er det seneste år vokset fra 75 til mere end 300 medarbejdere. Det har givet udlandet appetit på et opkøb af virksomheden, fortæller ejerne.

Læs mere her: Aarhusiansk hardware-succes er blandt Europas hurtigst voksende virksomheder: Nu køber kapitalfond en stor del af forretningen

"Vi sidder i øjeblikket med et tilbud på over en kvart milliard. Så det er jo ikke så dumt. Vi er blevet kontaktet af USA's største virksomheder på markedet. De vil gerne være globale og ser os som en mulighed for at komme ind på det europæiske marked," fortæller Janus Nielsen, der er medstifter af virksomheden, til Børsen.

Ejerkredsen er dog, i følge Børsen, ikke helt enige om, hvorvidt virksomheden skal sælges netop nu og for det tilbudte beløb. Nogle af folkene bag virksomheden, blandt andre Morten Wagner, mener, at man måske skal forsøge at etablere en global markedsleder i stedet for at lade amerikanerne tage over.

Læs mere her: Dansk hardware-succes vil til udlandet - er på jagt efter investorer: "Vi har nok undervurderet, hvor meget det koster at etablere sig i et andet land"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere