Artikel top billede

(Foto: © Ondine Goldswain /)

Dansk it-virksomhed har opkøbstilbud på 250 millioner kroner på hånden: Nu er ejerkredsen er splittet

Et større salg på det danske it-marked kan måske være på vej. Ejerne bag virksomheden Anytech365 overvejer et salg af support-virksomheden for op mod 250 millioner kroner til en udenlandsk spiller, men ikke alle ejerne er begejstrede.

Efter år med fuld fart på forretningen overvejer ejerne bag den danske virksomhed Anytech365, der leverer fjernsupport til privatpersoner og mindre virksomheder, nu et salg af virksomheden for i omegnen af 250 millioner kroner.

Det skriver Børsen.

Virksomheden, der har base på den spanske solkyst, er det seneste år vokset fra 75 til mere end 300 medarbejdere. Det har givet udlandet appetit på et opkøb af virksomheden, fortæller ejerne.

Læs mere her: Aarhusiansk hardware-succes er blandt Europas hurtigst voksende virksomheder: Nu køber kapitalfond en stor del af forretningen

"Vi sidder i øjeblikket med et tilbud på over en kvart milliard. Så det er jo ikke så dumt. Vi er blevet kontaktet af USA's største virksomheder på markedet. De vil gerne være globale og ser os som en mulighed for at komme ind på det europæiske marked," fortæller Janus Nielsen, der er medstifter af virksomheden, til Børsen.

Ejerkredsen er dog, i følge Børsen, ikke helt enige om, hvorvidt virksomheden skal sælges netop nu og for det tilbudte beløb. Nogle af folkene bag virksomheden, blandt andre Morten Wagner, mener, at man måske skal forsøge at etablere en global markedsleder i stedet for at lade amerikanerne tage over.

Læs mere her: Dansk hardware-succes vil til udlandet - er på jagt efter investorer: "Vi har nok undervurderet, hvor meget det koster at etablere sig i et andet land"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere