Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: scyther5 / scyther5)

Lyssky hjemmeside videresælger din Netflix-konto med 90 procent rabat

En ny hjemmeside videresælger hackede konti til alverdens streamingtjenester til småpenge. Hjemmesiden har endda en kundeservice, som lover to måneders garanti.

Netflix, Spotify, HBO, TV2 Play, Yousee TV, Viaplay og mange flere.

Listen over populære og abonnementsbaserede streamingtjenester en stor del af danskerne har adgang til er mange.

Men det kan være en dyr fornøjelse at have adgang til alle eller flere af tjenesterne.

En lyssky hjemmeside, som DR har fundet frem til, gør det nu muligt for brugere at få adgang til alle de tjenester, man ønsker, til med op til 90 procent rabat.

Hjemmesiden har enten hacket enkeltbrugere eller selv købt abonnementer med henblik på videresalg og kan derfor tilbyde brugere en email og et kodeord til de forskellige tjenester.

Det betyder, at en bruger pludselig kan benytte din Netflix-konto samtidigt med, at du selv benytter den, uden du aner uråd.

"Det er typisk op til 80 til 90 procent billigere, end hvad du normalt giver, og så har du en masse forskellige tjenester i stedet for at betale fuld pris for én, så det har givet god mening for mig," siger en anonym person, der afslører, at han har købt hackede konti til både Spotify, Netflix og Viaplay, til DR.

Få et års abonnement til Netflix for 38 kroner

DR oplyser, at mediet har set adskillige eksempler på videressalget, der betyder, at man eksempelvis kan erhverve sig et års abonnement til Netflix for bare 38 kroner.

Normalt koster et Netflix abonnement mellem 79 og 129 kroner om måneden.

Pengene skal overføres via Paypal, og til gengæld modtager kunden så en hacket brugers brugernavn og password til den ønskede streamingtjeneste.

Kundeservice lover to måneders garanti

Den lyssky hjemmeside agerer endda selv som en professionel streamingtjeneste ved at have en kundeservicefunktion.

Her loves der to måneders garanti på den købte adgang.

Det betyder, at hvis den hackede bruger, alligevel fatter mistanke ved eksempelvis at tjekke sin streaminghistorik eller lignende og derfor skifter password - så tildeles man bare et nyt kodeord og brugernavn til de købte tjenester af den lyssky hjemmeside.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere