Artikel top billede

Lyssky hjemmeside videresælger din Netflix-konto med 90 procent rabat

En ny hjemmeside videresælger hackede konti til alverdens streamingtjenester til småpenge. Hjemmesiden har endda en kundeservice, som lover to måneders garanti.

Netflix, Spotify, HBO, TV2 Play, Yousee TV, Viaplay og mange flere.

Listen over populære og abonnementsbaserede streamingtjenester en stor del af danskerne har adgang til er mange.

Men det kan være en dyr fornøjelse at have adgang til alle eller flere af tjenesterne.

En lyssky hjemmeside, som DR har fundet frem til, gør det nu muligt for brugere at få adgang til alle de tjenester, man ønsker, til med op til 90 procent rabat.

Hjemmesiden har enten hacket enkeltbrugere eller selv købt abonnementer med henblik på videresalg og kan derfor tilbyde brugere en email og et kodeord til de forskellige tjenester.

Det betyder, at en bruger pludselig kan benytte din Netflix-konto samtidigt med, at du selv benytter den, uden du aner uråd.

"Det er typisk op til 80 til 90 procent billigere, end hvad du normalt giver, og så har du en masse forskellige tjenester i stedet for at betale fuld pris for én, så det har givet god mening for mig," siger en anonym person, der afslører, at han har købt hackede konti til både Spotify, Netflix og Viaplay, til DR.

Få et års abonnement til Netflix for 38 kroner

DR oplyser, at mediet har set adskillige eksempler på videressalget, der betyder, at man eksempelvis kan erhverve sig et års abonnement til Netflix for bare 38 kroner.

Normalt koster et Netflix abonnement mellem 79 og 129 kroner om måneden.

Pengene skal overføres via Paypal, og til gengæld modtager kunden så en hacket brugers brugernavn og password til den ønskede streamingtjeneste.

Kundeservice lover to måneders garanti

Den lyssky hjemmeside agerer endda selv som en professionel streamingtjeneste ved at have en kundeservicefunktion.

Her loves der to måneders garanti på den købte adgang.

Det betyder, at hvis den hackede bruger, alligevel fatter mistanke ved eksempelvis at tjekke sin streaminghistorik eller lignende og derfor skifter password - så tildeles man bare et nyt kodeord og brugernavn til de købte tjenester af den lyssky hjemmeside.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Cybersikkerhedsprofessoren har ét ønske til sit arbejdsliv - I over 20 år er det lykkedes: "Dér besluttede jeg mig for, at den afhængighed ville jeg forsøge at undgå"
Der er én ting, som professor i cybersikkerhed Jens Myrup Pedersen ikke vil have skal overtage sit arbejdsliv. I mere end 20 år er det lykkedes ham at holde fast i sin beslutning, som han tog allerede før, han begyndte sin karriere i it-verdenen.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.