Artikel top billede

(Foto: scyther5 / scyther5)

Lyssky hjemmeside videresælger din Netflix-konto med 90 procent rabat

En ny hjemmeside videresælger hackede konti til alverdens streamingtjenester til småpenge. Hjemmesiden har endda en kundeservice, som lover to måneders garanti.

Netflix, Spotify, HBO, TV2 Play, Yousee TV, Viaplay og mange flere.

Listen over populære og abonnementsbaserede streamingtjenester en stor del af danskerne har adgang til er mange.

Men det kan være en dyr fornøjelse at have adgang til alle eller flere af tjenesterne.

En lyssky hjemmeside, som DR har fundet frem til, gør det nu muligt for brugere at få adgang til alle de tjenester, man ønsker, til med op til 90 procent rabat.

Hjemmesiden har enten hacket enkeltbrugere eller selv købt abonnementer med henblik på videresalg og kan derfor tilbyde brugere en email og et kodeord til de forskellige tjenester.

Det betyder, at en bruger pludselig kan benytte din Netflix-konto samtidigt med, at du selv benytter den, uden du aner uråd.

"Det er typisk op til 80 til 90 procent billigere, end hvad du normalt giver, og så har du en masse forskellige tjenester i stedet for at betale fuld pris for én, så det har givet god mening for mig," siger en anonym person, der afslører, at han har købt hackede konti til både Spotify, Netflix og Viaplay, til DR.

Få et års abonnement til Netflix for 38 kroner

DR oplyser, at mediet har set adskillige eksempler på videressalget, der betyder, at man eksempelvis kan erhverve sig et års abonnement til Netflix for bare 38 kroner.

Normalt koster et Netflix abonnement mellem 79 og 129 kroner om måneden.

Pengene skal overføres via Paypal, og til gengæld modtager kunden så en hacket brugers brugernavn og password til den ønskede streamingtjeneste.

Kundeservice lover to måneders garanti

Den lyssky hjemmeside agerer endda selv som en professionel streamingtjeneste ved at have en kundeservicefunktion.

Her loves der to måneders garanti på den købte adgang.

Det betyder, at hvis den hackede bruger, alligevel fatter mistanke ved eksempelvis at tjekke sin streaminghistorik eller lignende og derfor skifter password - så tildeles man bare et nyt kodeord og brugernavn til de købte tjenester af den lyssky hjemmeside.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere