BreakingCIO Peter Cabello stopper i Pandora: "Det mit team har opnået på få år er intet mindre end enestående."

YouSee hæver priserne på alle tv-pakker igen

YouSee hæver endnu en gang priserne på alle tv-pakker til nytår. Som et plaster på såret lancerer selskabet en ny tv-kanal og en app til AppleTV, der betyder, at kunderne nu kan droppe den forhadte tv-boks.

Det er efterhånden en tilbagevendende begivenhed, og årsskiftet mellem 2018 og 2019 bliver ingen undtagelse.

Her hæver Yousee igen priserne på danskernes tv-pakker.

Alle Yousee-kunder der har en bland selv-pakke eller en grundpakke skal fra nytår betale 10 kroner mere om måneden, mens priserne for kunder med mellempakken og fuldpakken stiger med henholdsvis 20 og 25 kroner om måneden fra nytår. Det skriver Finans.

"Når vi forhandler priser på indhold, arbejder vi hårdt på at holde priserne så lave som muligt, for selvfølgelig er vores kunder aldrig begejstrede for en prisstigning. Vi kan dog ikke komme uden om en mindre prisstigning, som til gengæld sikrer, at vi også fremover kan give vores kunder masser af godt indhold og den bedste tv-oplevelse," siger Yousees nye administrerende direktør, Jacob Mortensen, til mediet.

Læs også: TDC køber 40 procent af dansk cloud-komet for større tocifret millionbeløb

Yousee lancerer ny kanal
Yousee har i de senere år set sig nødsaget til at hæve priserne for tv-pakkerne, da flere og flere kunder dropper pakkerne for i stedet at bruge pengene på streamingtjenester.

Mens der bliver færre kunder til at betale gildet, stiger rettighederne hos flere af tv-selsaberne samtidigt i pris.

Yousee prøver dog at give tv-kunderne et lille plaster på såret ved fra nytår at lancere en ny tv-kanal, der automatisk bliver del af kundernes grundpakker.

Kanalen, der endnu ikke har fået et navn, kommer til at sende et miks af originalt dansk indhold, forskellige amerikanske serier, som YouSee har adgang til, samt indhold fra et nyt samarbejde med amerikanske tv-selskab Fox.

Den nye kanal bliver dermed Yousees anden kanal, da selskabet i maj lancerede kanalen Yousee Comedy.

Det kan du læse mere om her: TDC kæmper for at bremse kundeflugt: Yousee lancerer digital comedy-kanal


Du kan droppe tv-boksen
Derudover melder Yousee, at det fremover også vil blive muligt for kunderne at droppe den forhadte tv-boks, der hidtil har været et krav for kunderne - med mindre de har haft Samsungs SmartTV, Android og Google Chromecast - hvis de skulle have adgang til Yousee-tv.

Tv-boksen har været genstand for megen kritik, men ifølge nyhedsbureauet Ritzau lancerer Yousee i næste uge en app til AppleTV, der gør tv-boksen overflødig.

I september lanceres der også en app til LG.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Premium
CIO Peter Cabello Holmberg stopper hos Pandora efter fem år: ”Jeg trives med transformationer, hvor det ikke bare handler om at ændre retningen fem grader"
Efter fem år i spidsen for it hos en af Danmarks største virksomheder stopper Peter Cabello Holmberg som CIO hos Pandora efter hans stilling er blevet sammenlagt med e-handelschefen. "Det er det rigtige at gøre."
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.