Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

YouSee hæver priserne på alle tv-pakker igen

YouSee hæver endnu en gang priserne på alle tv-pakker til nytår. Som et plaster på såret lancerer selskabet en ny tv-kanal og en app til AppleTV, der betyder, at kunderne nu kan droppe den forhadte tv-boks.

Det er efterhånden en tilbagevendende begivenhed, og årsskiftet mellem 2018 og 2019 bliver ingen undtagelse.

Her hæver Yousee igen priserne på danskernes tv-pakker.

Alle Yousee-kunder der har en bland selv-pakke eller en grundpakke skal fra nytår betale 10 kroner mere om måneden, mens priserne for kunder med mellempakken og fuldpakken stiger med henholdsvis 20 og 25 kroner om måneden fra nytår. Det skriver Finans.

"Når vi forhandler priser på indhold, arbejder vi hårdt på at holde priserne så lave som muligt, for selvfølgelig er vores kunder aldrig begejstrede for en prisstigning. Vi kan dog ikke komme uden om en mindre prisstigning, som til gengæld sikrer, at vi også fremover kan give vores kunder masser af godt indhold og den bedste tv-oplevelse," siger Yousees nye administrerende direktør, Jacob Mortensen, til mediet.

Læs også: TDC køber 40 procent af dansk cloud-komet for større tocifret millionbeløb

Yousee lancerer ny kanal

Yousee har i de senere år set sig nødsaget til at hæve priserne for tv-pakkerne, da flere og flere kunder dropper pakkerne for i stedet at bruge pengene på streamingtjenester.

Mens der bliver færre kunder til at betale gildet, stiger rettighederne hos flere af tv-selsaberne samtidigt i pris.

Yousee prøver dog at give tv-kunderne et lille plaster på såret ved fra nytår at lancere en ny tv-kanal, der automatisk bliver del af kundernes grundpakker.

Kanalen, der endnu ikke har fået et navn, kommer til at sende et miks af originalt dansk indhold, forskellige amerikanske serier, som YouSee har adgang til, samt indhold fra et nyt samarbejde med amerikanske tv-selskab Fox.

Den nye kanal bliver dermed Yousees anden kanal, da selskabet i maj lancerede kanalen Yousee Comedy.

Det kan du læse mere om her: TDC kæmper for at bremse kundeflugt: Yousee lancerer digital comedy-kanal

Du kan droppe tv-boksen

Derudover melder Yousee, at det fremover også vil blive muligt for kunderne at droppe den forhadte tv-boks, der hidtil har været et krav for kunderne - med mindre de har haft Samsungs SmartTV, Android og Google Chromecast - hvis de skulle have adgang til Yousee-tv.

Tv-boksen har været genstand for megen kritik, men ifølge nyhedsbureauet Ritzau lancerer Yousee i næste uge en app til AppleTV, der gør tv-boksen overflødig.

I september lanceres der også en app til LG.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere