Artikel top billede

YouSee hæver priserne på alle tv-pakker igen

YouSee hæver endnu en gang priserne på alle tv-pakker til nytår. Som et plaster på såret lancerer selskabet en ny tv-kanal og en app til AppleTV, der betyder, at kunderne nu kan droppe den forhadte tv-boks.

Det er efterhånden en tilbagevendende begivenhed, og årsskiftet mellem 2018 og 2019 bliver ingen undtagelse.

Her hæver Yousee igen priserne på danskernes tv-pakker.

Alle Yousee-kunder der har en bland selv-pakke eller en grundpakke skal fra nytår betale 10 kroner mere om måneden, mens priserne for kunder med mellempakken og fuldpakken stiger med henholdsvis 20 og 25 kroner om måneden fra nytår. Det skriver Finans.

"Når vi forhandler priser på indhold, arbejder vi hårdt på at holde priserne så lave som muligt, for selvfølgelig er vores kunder aldrig begejstrede for en prisstigning. Vi kan dog ikke komme uden om en mindre prisstigning, som til gengæld sikrer, at vi også fremover kan give vores kunder masser af godt indhold og den bedste tv-oplevelse," siger Yousees nye administrerende direktør, Jacob Mortensen, til mediet.

Læs også: TDC køber 40 procent af dansk cloud-komet for større tocifret millionbeløb

Yousee lancerer ny kanal

Yousee har i de senere år set sig nødsaget til at hæve priserne for tv-pakkerne, da flere og flere kunder dropper pakkerne for i stedet at bruge pengene på streamingtjenester.

Mens der bliver færre kunder til at betale gildet, stiger rettighederne hos flere af tv-selsaberne samtidigt i pris.

Yousee prøver dog at give tv-kunderne et lille plaster på såret ved fra nytår at lancere en ny tv-kanal, der automatisk bliver del af kundernes grundpakker.

Kanalen, der endnu ikke har fået et navn, kommer til at sende et miks af originalt dansk indhold, forskellige amerikanske serier, som YouSee har adgang til, samt indhold fra et nyt samarbejde med amerikanske tv-selskab Fox.

Den nye kanal bliver dermed Yousees anden kanal, da selskabet i maj lancerede kanalen Yousee Comedy.

Det kan du læse mere om her: TDC kæmper for at bremse kundeflugt: Yousee lancerer digital comedy-kanal

Du kan droppe tv-boksen

Derudover melder Yousee, at det fremover også vil blive muligt for kunderne at droppe den forhadte tv-boks, der hidtil har været et krav for kunderne - med mindre de har haft Samsungs SmartTV, Android og Google Chromecast - hvis de skulle have adgang til Yousee-tv.

Tv-boksen har været genstand for megen kritik, men ifølge nyhedsbureauet Ritzau lancerer Yousee i næste uge en app til AppleTV, der gør tv-boksen overflødig.

I september lanceres der også en app til LG.
IT-JOB

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Senior Software Architect

MapsPeople A/S

iOS Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere