Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC kæmper for at bremse kundeflugt: Yousee lancerer digital comedy-kanal

Yousee vil forsøge at holde på kunderne med en ny digital comedy-kanal, der skal producere unikt dansk indhold, suppleret med udenlandske komedier.

Yousee forsøger igen at bremse tv-kundernes flugt til streamingtjenester som Netflix, Viaplay og HBO.

Landets største tv-udbyder, der er ejet af TDC, lancerer torsdag en ny digital tv-kanal ved navn Yousee Comedy.

YouSee vil løbende producere nye danske comedy-programmer til kanalen, og derudover er der indkøbt en række udenlandske komedier, herunder This Country fra BBC 3.

Læs også: Telenor taber 34.000 kunder men sparer sig til større overskud

"Vi elsker comedy, og derfor vil vi skabe et univers, hvor nogle af Danmarks bedste komikere kan skabe lige præcis det indhold, som de brænder for. Det skal være en legeplads, hvor erfarne komikere kan få lov at prøve nye ting af og slippe kreativiteten løs, men også et vækstlag for nye talenter, der får mulighed for at skabe unikt indhold," siger Christian Morgan, mediedirektør i Yousee, i en pressemeddelelse.

Ikke tilgængelig som almindelig tv-kanal

Kanalen vil være tilgængelig via Yousees tv-boks eller app til web-tv, men kanalen vil ikke være at finde som almindelig tv-kanal.

Yousee har allerede løftet sløret for en del af det nye indhold.

Dybvads Sofa er navnet på et nyt satireprogram fra Magnus og Emil Millang, mens der også en helt ny komedieserie fra comedy-talenterne Jesper og Julie.

Derudover vil der bliver produceret en satirisk reportage fra Kina med de kendte journalister Peter Falktoft og Esben Bjerre, ligesom der også er et projekt på vej med Casper Christensen.

Nyt initativ skal stoppe kundeflugten

Disse programmer skal være med til at stoppe kundeflugten for Yousee, der i 2017 måtte konstatere, at 80.000 tv-kunder og 15.000 bredbåndskunder forlod selskabet.

Derudover klarede lidt over en tredjedel af tv-kunderne, nærmere bestemt 35 procent, sig med den mindste tv-pakke ved årsskiftet.

Her kan du få en prøvesmag på dele af det kommende indhold på Yousee Comedy.

Der vil sandsynligvis være opdaterede kundetal, når TDC løfter sløret for, hvordan det er gået for selskabet i første kvartal af 2018.

Det sker torsdag 3. maj klokken 8.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere