Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC kæmper for at bremse kundeflugt: Yousee lancerer digital comedy-kanal

Yousee vil forsøge at holde på kunderne med en ny digital comedy-kanal, der skal producere unikt dansk indhold, suppleret med udenlandske komedier.

Yousee forsøger igen at bremse tv-kundernes flugt til streamingtjenester som Netflix, Viaplay og HBO.

Landets største tv-udbyder, der er ejet af TDC, lancerer torsdag en ny digital tv-kanal ved navn Yousee Comedy.

YouSee vil løbende producere nye danske comedy-programmer til kanalen, og derudover er der indkøbt en række udenlandske komedier, herunder This Country fra BBC 3.

Læs også: Telenor taber 34.000 kunder men sparer sig til større overskud

"Vi elsker comedy, og derfor vil vi skabe et univers, hvor nogle af Danmarks bedste komikere kan skabe lige præcis det indhold, som de brænder for. Det skal være en legeplads, hvor erfarne komikere kan få lov at prøve nye ting af og slippe kreativiteten løs, men også et vækstlag for nye talenter, der får mulighed for at skabe unikt indhold," siger Christian Morgan, mediedirektør i Yousee, i en pressemeddelelse.

Ikke tilgængelig som almindelig tv-kanal

Kanalen vil være tilgængelig via Yousees tv-boks eller app til web-tv, men kanalen vil ikke være at finde som almindelig tv-kanal.

Yousee har allerede løftet sløret for en del af det nye indhold.

Dybvads Sofa er navnet på et nyt satireprogram fra Magnus og Emil Millang, mens der også en helt ny komedieserie fra comedy-talenterne Jesper og Julie.

Derudover vil der bliver produceret en satirisk reportage fra Kina med de kendte journalister Peter Falktoft og Esben Bjerre, ligesom der også er et projekt på vej med Casper Christensen.

Nyt initativ skal stoppe kundeflugten

Disse programmer skal være med til at stoppe kundeflugten for Yousee, der i 2017 måtte konstatere, at 80.000 tv-kunder og 15.000 bredbåndskunder forlod selskabet.

Derudover klarede lidt over en tredjedel af tv-kunderne, nærmere bestemt 35 procent, sig med den mindste tv-pakke ved årsskiftet.

Her kan du få en prøvesmag på dele af det kommende indhold på Yousee Comedy.

Der vil sandsynligvis være opdaterede kundetal, når TDC løfter sløret for, hvordan det er gået for selskabet i første kvartal af 2018.

Det sker torsdag 3. maj klokken 8.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere