Artikel top billede

Næste udgave af Windows 10 tager form: Microsoft giver den et navn og en udgivelsesmåned

Næste store opdatering af Windows 10, hidtil kaldet Redstone 5, kommer til at hedde ’October 2018 update’.

Afløseren til forårets store Windows 10 opdatering, hidtil kaldet Redston 5, får nu et navn fra Microsoft: ”October 2018 Update”.

Dermed synes Microsoft ikke længere at opkalde selskabets Windows versioner efter overordnede temaer.

”Det glæder mig at meddele, at vores næste feature-opdatering kommer til at hedde Windows 10 October 2018 update. Med denne opdatering vil vi tilbyde nye features og forbedringer til de næsten 700 millioner enheder, som i dag kører Windows 10. Der vil komme flere detaljer om den nye software i de kommende uger” lød beskeden fra Microsofts corporate vicepresident Roanne Sones ved årets IFA-messe i Berlin.

Næste udgave af Windows står ifølge PC World til at satse fortrinsvis på forbedringer og opdateringer fremfor revolutionerende nye features.

Læs også: Microsoft ændrer priser og pakkeløsninger for Windows 10 Enterprise: Kunderne skal presses over på betaling for hver enkelt bruger

Tidligere ude

Selvom den kommende Windows version vil blive døbt efter oktober måned, vil den også blive kendt som version 1809 og vil ifølge Windowscentral blive lanceret 25. september til Inside-medlemmer, forud for den brede offentliggørelse i begyndelsen af oktober.

Ved sin sidste opdatering sigtede Microsoft også efter en bred udrulning i begyndelsen af april, men en stribe fejl i softwaren gjorde, at den først debuterede 30. april.

Næste store opdatering til Windows 10 forventes at debutere i første halvår 2019 og er i øjeblikket kendt som 19H1.

Se også: Næste større opdatering af Windows 10 lander formentlig til tiden - for første gang i tre år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere