Artikel top billede

Næste udgave af Windows 10 tager form: Microsoft giver den et navn og en udgivelsesmåned

Næste store opdatering af Windows 10, hidtil kaldet Redstone 5, kommer til at hedde ’October 2018 update’.

Afløseren til forårets store Windows 10 opdatering, hidtil kaldet Redston 5, får nu et navn fra Microsoft: ”October 2018 Update”.

Dermed synes Microsoft ikke længere at opkalde selskabets Windows versioner efter overordnede temaer.

”Det glæder mig at meddele, at vores næste feature-opdatering kommer til at hedde Windows 10 October 2018 update. Med denne opdatering vil vi tilbyde nye features og forbedringer til de næsten 700 millioner enheder, som i dag kører Windows 10. Der vil komme flere detaljer om den nye software i de kommende uger” lød beskeden fra Microsofts corporate vicepresident Roanne Sones ved årets IFA-messe i Berlin.

Næste udgave af Windows står ifølge PC World til at satse fortrinsvis på forbedringer og opdateringer fremfor revolutionerende nye features.

Læs også: Microsoft ændrer priser og pakkeløsninger for Windows 10 Enterprise: Kunderne skal presses over på betaling for hver enkelt bruger

Tidligere ude

Selvom den kommende Windows version vil blive døbt efter oktober måned, vil den også blive kendt som version 1809 og vil ifølge Windowscentral blive lanceret 25. september til Inside-medlemmer, forud for den brede offentliggørelse i begyndelsen af oktober.

Ved sin sidste opdatering sigtede Microsoft også efter en bred udrulning i begyndelsen af april, men en stribe fejl i softwaren gjorde, at den først debuterede 30. april.

Næste store opdatering til Windows 10 forventes at debutere i første halvår 2019 og er i øjeblikket kendt som 19H1.

Se også: Næste større opdatering af Windows 10 lander formentlig til tiden - for første gang i tre år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere