Artikel top billede

Næste udgave af Windows 10 tager form: Microsoft giver den et navn og en udgivelsesmåned

Næste store opdatering af Windows 10, hidtil kaldet Redstone 5, kommer til at hedde ’October 2018 update’.

Afløseren til forårets store Windows 10 opdatering, hidtil kaldet Redston 5, får nu et navn fra Microsoft: ”October 2018 Update”.

Dermed synes Microsoft ikke længere at opkalde selskabets Windows versioner efter overordnede temaer.

”Det glæder mig at meddele, at vores næste feature-opdatering kommer til at hedde Windows 10 October 2018 update. Med denne opdatering vil vi tilbyde nye features og forbedringer til de næsten 700 millioner enheder, som i dag kører Windows 10. Der vil komme flere detaljer om den nye software i de kommende uger” lød beskeden fra Microsofts corporate vicepresident Roanne Sones ved årets IFA-messe i Berlin.

Næste udgave af Windows står ifølge PC World til at satse fortrinsvis på forbedringer og opdateringer fremfor revolutionerende nye features.

Læs også: Microsoft ændrer priser og pakkeløsninger for Windows 10 Enterprise: Kunderne skal presses over på betaling for hver enkelt bruger

Tidligere ude

Selvom den kommende Windows version vil blive døbt efter oktober måned, vil den også blive kendt som version 1809 og vil ifølge Windowscentral blive lanceret 25. september til Inside-medlemmer, forud for den brede offentliggørelse i begyndelsen af oktober.

Ved sin sidste opdatering sigtede Microsoft også efter en bred udrulning i begyndelsen af april, men en stribe fejl i softwaren gjorde, at den først debuterede 30. april.

Næste store opdatering til Windows 10 forventes at debutere i første halvår 2019 og er i øjeblikket kendt som 19H1.

Se også: Næste større opdatering af Windows 10 lander formentlig til tiden - for første gang i tre år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere