Artikel top billede

Apple advarer om defekte iPhone 8'ere: Se om din model er berørt

Visse iPhone 8 modeller kan have defekte mainboards, der får enhederne til at fryse eller nægte at starte op.

Mens Apple i øjeblikket kridter banen op til lanceringen af deres nye iPhones, synes enkelte iPhone-modeller fra forrige år at være ramt af en produktionsfejl.

Modellerne stammer fra Apples iPhone 8 serie fra efteråret 2017, hvor en ’lille procentdel’ af enhederne ifølge Apple er ramt af mainboard-problemer, som giver genstart i utide, enheder der fryser eller nægter at starte op. Det skriver Forbes.com.

Apples iPhone 8 Plus samt iPhone X er ikke ramt af problemet.

De berørte enheder er fremstillet i perioden fra september 2017 til marts 2018 og er hovedsageligt solgt igennem kanaler i Kina, Hong Kong, Indien, Japan, New Zealand og USA.

Du kan undersøge, hvorvidt din enhed er berørt ved at besøge denne Apple hjemmeside.

Læs også: Efter bevidst at have gjort iPhones langsommere: Apple undskylder ved at sænke prisen for batteri-udskiftning

Få din mobil fikset hos Apple

Skulle din iPhone 8 telefon være berørt, kan du få din mobil serviceret hos autoriserede ’Apple Service Provider’, altså et Apple-autoriseret værksted. Du kan finde den fulde liste her.

En eventuel reparation kan dog betyde, at Apple Service skal reparere øvrige skader på din iPhone, før fejlrettelsen kan foregå.

Er din skærm itu, risikerer du altså også at skulle betale for et eventuelt skærmskifte, før enheden kan serviceres.

Apples reparationsprogram af de berørte iPhone 8 telefoner vil løbe frem til september 2020.

Læs også: Apple inviterer til stor produktpræsentation: Mød iPhone XS og det helt nye Apple Watch
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere