Artikel top billede

Det re-designede Microsoft Outlook er klar – de første opdateringer sendes ud nu

Microsofts populære Mail-klient Outlook får en større visuel overhaling i de kommende dage og uger.

Email-app’en som er en del af Microsofts Office-kontorpakke byder nu på et enklere look, i tråd med det nye designsprog som selskabet løftede sløret for i efteråret. Det skriver The Verge.

Selskabets satser på, at det nye design vil give øget kontrol og grad af brugertilpasning med det nye Outlook. Her vil brugerne i større grad kunne fjerne elementer fra interfacet som ikke benyttes i det daglige.

Resultatet bliver, at det nye Outlook kan skræddersys til at være både uhyre enkelt eller meget funktionsrigt.

Outlooks nye designsprog låner mange elementer fra den eksisterende Outlook app til Android og iOS, hvor Microsoft igennem den seneste tid har eksperimenteret med en mere moderne tilgang til produktivitetssoftware.

Det er samtidig et led i Microsoft overordnede overhaling af Office-pakken som har kørt siden foråret, forud for en endelig lancering i efteråret.

Se også: Microsoft opgraderer Office 365 Home: Understøtter flere brugere og enheder

Foretrækker du det klassiske Outlook-udseende, giver Microsoft dog muligheden for at bevare den tidligere interface ved et klik.

Det nye program vil blive udrullet over de kommende dage og uger hos brugerne. Ønsker du at prøve softwaren nu, er den tilgængelig igennem Microsofts ’Targeted’ program eller igennem Outlook via web.

Det er årets anden store opdatering til Outlook som i foråret fik en stribe nye features til håndtering af møder og fakturaer samt en større grad af synkronisering med mobil-app’en.

Læs om alle nyhederne i det nye Outlook her: Microsofts splinternye Outlook får mange nye funktioner: Vil kunne holde styr på dine fakturaer og møder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere