Artikel top billede

Det re-designede Microsoft Outlook er klar – de første opdateringer sendes ud nu

Microsofts populære Mail-klient Outlook får en større visuel overhaling i de kommende dage og uger.

Email-app’en som er en del af Microsofts Office-kontorpakke byder nu på et enklere look, i tråd med det nye designsprog som selskabet løftede sløret for i efteråret. Det skriver The Verge.

Selskabets satser på, at det nye design vil give øget kontrol og grad af brugertilpasning med det nye Outlook. Her vil brugerne i større grad kunne fjerne elementer fra interfacet som ikke benyttes i det daglige.

Resultatet bliver, at det nye Outlook kan skræddersys til at være både uhyre enkelt eller meget funktionsrigt.

Outlooks nye designsprog låner mange elementer fra den eksisterende Outlook app til Android og iOS, hvor Microsoft igennem den seneste tid har eksperimenteret med en mere moderne tilgang til produktivitetssoftware.

Det er samtidig et led i Microsoft overordnede overhaling af Office-pakken som har kørt siden foråret, forud for en endelig lancering i efteråret.

Se også: Microsoft opgraderer Office 365 Home: Understøtter flere brugere og enheder

Foretrækker du det klassiske Outlook-udseende, giver Microsoft dog muligheden for at bevare den tidligere interface ved et klik.

Det nye program vil blive udrullet over de kommende dage og uger hos brugerne. Ønsker du at prøve softwaren nu, er den tilgængelig igennem Microsofts ’Targeted’ program eller igennem Outlook via web.

Det er årets anden store opdatering til Outlook som i foråret fik en stribe nye features til håndtering af møder og fakturaer samt en større grad af synkronisering med mobil-app’en.

Læs om alle nyhederne i det nye Outlook her: Microsofts splinternye Outlook får mange nye funktioner: Vil kunne holde styr på dine fakturaer og møder




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere