Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Det re-designede Microsoft Outlook er klar – de første opdateringer sendes ud nu

Microsofts populære Mail-klient Outlook får en større visuel overhaling i de kommende dage og uger.

Email-app’en som er en del af Microsofts Office-kontorpakke byder nu på et enklere look, i tråd med det nye designsprog som selskabet løftede sløret for i efteråret. Det skriver The Verge.

Selskabets satser på, at det nye design vil give øget kontrol og grad af brugertilpasning med det nye Outlook. Her vil brugerne i større grad kunne fjerne elementer fra interfacet som ikke benyttes i det daglige.

Resultatet bliver, at det nye Outlook kan skræddersys til at være både uhyre enkelt eller meget funktionsrigt.

Outlooks nye designsprog låner mange elementer fra den eksisterende Outlook app til Android og iOS, hvor Microsoft igennem den seneste tid har eksperimenteret med en mere moderne tilgang til produktivitetssoftware.

Det er samtidig et led i Microsoft overordnede overhaling af Office-pakken som har kørt siden foråret, forud for en endelig lancering i efteråret.

Se også: Microsoft opgraderer Office 365 Home: Understøtter flere brugere og enheder

Foretrækker du det klassiske Outlook-udseende, giver Microsoft dog muligheden for at bevare den tidligere interface ved et klik.

Det nye program vil blive udrullet over de kommende dage og uger hos brugerne. Ønsker du at prøve softwaren nu, er den tilgængelig igennem Microsofts ’Targeted’ program eller igennem Outlook via web.

Det er årets anden store opdatering til Outlook som i foråret fik en stribe nye features til håndtering af møder og fakturaer samt en større grad af synkronisering med mobil-app’en.

Læs om alle nyhederne i det nye Outlook her: Microsofts splinternye Outlook får mange nye funktioner: Vil kunne holde styr på dine fakturaer og møder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere