Amazons nordiske ekspansion er udskudt: ”Har svært ved at finde de rette mennesker”

Amazons målsætning om en svensk lancering op til Black Friday handelsdagen, ser ud til at blive aflyst.

Rygter om Amazons snarlige nordiske indtog er vedholdende.

En kilde tæt på virksomheden indikerer dog, at lanceringen af tjenesten kan blive udskudt til senere end planlagt. Det skriver svenske Digital.

Den svenske åbning af e-butikken skulle oprindeligt skydes i gang ved 'Black Friday' handelsdagen – den sidste fredag i november.

”Mit indtryk er, at amazon har haft svært ved at finde de rette mennesker i Sverige. Jeg har talt med en person som, so mer blevet konktaktet af en sydafrikansk headhunter for et par uger siden for en stilling med online marketing for Amazon i Norden. Her blev det indikeret, at Amazon ikke vil debutere i år.” forklarer kilden, som ønsker at forblive anonym, til mediet.

Selvsamme kilde har også kontakt svenske Posten, som bekræfter, at de har en rammeaftale med Amazon, med at dialogen med virksomheden er gået i stå på det seneste.

En administrerende, ikke navngiven, direktør fra en større svensk onlinebutik hos Amazon Marketplace i Storbritannien, har også meddelt til kilden, at lanceringstidspunktet ikke er fastlagt endnu.

”Dette bør være på plads flere måneder i forvejen”, noterer direktøren.

Læs også: Rygte: Amazon opruster - kan være på vej til at åbne kæmpe-webshop i Danmark

Slukket Black Friday
Hos Amazons potentielle storkonkurrent i Sverige, Apotea grundlægger Pär Svärdsson, tror man på at Amazon er forsinket i forhold til en Black Friday køreplan.

”Skal du starte tjenesten op til Black Friday, skal det ske i de kommende par uger. Du er nødt til at løse de problemer der kan opstå, før du begynder at handle i rigtig store mængder”, siger han.

Han vurderer, at Amazon vil debutere i Sverige en gang i foråret og at selskabet i første omgang vil benytte sig af virksomheden lager i Tyskland.

Se også: Derfor banker Amazon alle konkurrenterne: Selskabet er som skabt til at disrupte
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.