Artikel top billede

Amazons nordiske ekspansion er udskudt: ”Har svært ved at finde de rette mennesker”

Amazons målsætning om en svensk lancering op til Black Friday handelsdagen, ser ud til at blive aflyst.

Rygter om Amazons snarlige nordiske indtog er vedholdende.

En kilde tæt på virksomheden indikerer dog, at lanceringen af tjenesten kan blive udskudt til senere end planlagt. Det skriver svenske Digital.

Den svenske åbning af e-butikken skulle oprindeligt skydes i gang ved 'Black Friday' handelsdagen – den sidste fredag i november.

”Mit indtryk er, at amazon har haft svært ved at finde de rette mennesker i Sverige. Jeg har talt med en person som, so mer blevet konktaktet af en sydafrikansk headhunter for et par uger siden for en stilling med online marketing for Amazon i Norden. Her blev det indikeret, at Amazon ikke vil debutere i år.” forklarer kilden, som ønsker at forblive anonym, til mediet.

Selvsamme kilde har også kontakt svenske Posten, som bekræfter, at de har en rammeaftale med Amazon, med at dialogen med virksomheden er gået i stå på det seneste.

En administrerende, ikke navngiven, direktør fra en større svensk onlinebutik hos Amazon Marketplace i Storbritannien, har også meddelt til kilden, at lanceringstidspunktet ikke er fastlagt endnu.

”Dette bør være på plads flere måneder i forvejen”, noterer direktøren.

Læs også: Rygte: Amazon opruster - kan være på vej til at åbne kæmpe-webshop i Danmark

Slukket Black Friday

Hos Amazons potentielle storkonkurrent i Sverige, Apotea grundlægger Pär Svärdsson, tror man på at Amazon er forsinket i forhold til en Black Friday køreplan.

”Skal du starte tjenesten op til Black Friday, skal det ske i de kommende par uger. Du er nødt til at løse de problemer der kan opstå, før du begynder at handle i rigtig store mængder”, siger han.

Han vurderer, at Amazon vil debutere i Sverige en gang i foråret og at selskabet i første omgang vil benytte sig af virksomheden lager i Tyskland.

Se også: Derfor banker Amazon alle konkurrenterne: Selskabet er som skabt til at disrupte




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere