Artikel top billede

Den danske it-succes Zendesk køber stor amerikansk softwareplatform for sælgere

Dansk-stiftede Zendesk har opkøbt en softwareplatform for sælgere for et ukendt beløb.

Den danske Silicon Valley-succes Zendesk køber den israel-amerikanske softwarevirksomhed FutureSimple, der står bag en softwareplatform til sælgere ved navn Base.

“Base passer naturligt til Zendesk, fordi vi deler en begejstring for at designe smukke produkter, som er bygget til de folk, der bruger dem. Vi ønsker at gøre for salg, hvad Zendesk allerede har gjort for kundeservice: Nemlig at give sælgerne værktøjer, der er bygget til dem og de kunder de betjener,” siger Mikkel Svane, der er grundlægger og administrerende direktør i Zendesk i en pressemeddelse.

Læs også: Historien om kæmpe-successen Zendesk: Kronede sin succes med at feje gader i San Francisco

Vil forbedre oplevelsen for millioner

Ifølge pressemeddelelsen har Base i dag 5.000 kunder på verdensplan, og kontorer i både San Francisco og Krakow i Polen.

Men Base har en målsætning om at forbedre salgsoplevelsen for millioner af sælgere i hele verden.

“Traditionelle legacy-salgsværktøjer har aldrig været designet til de folk, der rent faktisk bruger dem. Da vi byggede Base, var vores kernefilosofi at skabe oplevelser i verdensklasse for professionelle salgsfolk, så de kan lukke flere aftaler og ordrer. Ligesom Zendesk satte sig for at forbedre kundeoplevelsen, satte vi os for at forbedre salgsoplevelsen for 30 millioner salgsfolk over hele verden. Vi er meget begejstrede for at blive en del af Zendesk og skabe fremtiden for kundeoplevelsessoftware,” siger Uzi Shmilovici, der er grundlægger og CEO af Base ifølge pressemeddelelsen.

Ukendt salgspris

Alle kunder hos Bose vil forsætte med at modtage support og service, som hidtil, mens de ansatte hos Base vil få et tilbud om at blive ansat hos Zendesk.

Zendesk blev stiftet i København af de tre danskere Morten Primdahl, Mikkel Svane og Alexander Aghassipour, men virksomheden har i dag hovedkvarter i San Francisco og er børsnoteret i USA.

Virksomheden Zendesk har i dag 2.200 medarbejdere, der fordelt på 15 afdelinger i hele verden.

Hverken Zendesk eller Base har oplyst nogen salgspris.

Læs også:
Den danske kæmpesucces Zendesk vinder IT Prisen 2018: "Et klart forbillede for det blomstrende danske start-up miljø"

Dansker bag milliard-firma i Silicon Valley: Vi var desperate og måtte låne penge af familien
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere