Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Artikel top billede

Den danske it-succes Zendesk køber stor amerikansk softwareplatform for sælgere

Dansk-stiftede Zendesk har opkøbt en softwareplatform for sælgere for et ukendt beløb.

Den danske Silicon Valley-succes Zendesk køber den israel-amerikanske softwarevirksomhed FutureSimple, der står bag en softwareplatform til sælgere ved navn Base.

“Base passer naturligt til Zendesk, fordi vi deler en begejstring for at designe smukke produkter, som er bygget til de folk, der bruger dem. Vi ønsker at gøre for salg, hvad Zendesk allerede har gjort for kundeservice: Nemlig at give sælgerne værktøjer, der er bygget til dem og de kunder de betjener,” siger Mikkel Svane, der er grundlægger og administrerende direktør i Zendesk i en pressemeddelse.

Læs også: Historien om kæmpe-successen Zendesk: Kronede sin succes med at feje gader i San Francisco

Vil forbedre oplevelsen for millioner

Ifølge pressemeddelelsen har Base i dag 5.000 kunder på verdensplan, og kontorer i både San Francisco og Krakow i Polen.

Men Base har en målsætning om at forbedre salgsoplevelsen for millioner af sælgere i hele verden.

“Traditionelle legacy-salgsværktøjer har aldrig været designet til de folk, der rent faktisk bruger dem. Da vi byggede Base, var vores kernefilosofi at skabe oplevelser i verdensklasse for professionelle salgsfolk, så de kan lukke flere aftaler og ordrer. Ligesom Zendesk satte sig for at forbedre kundeoplevelsen, satte vi os for at forbedre salgsoplevelsen for 30 millioner salgsfolk over hele verden. Vi er meget begejstrede for at blive en del af Zendesk og skabe fremtiden for kundeoplevelsessoftware,” siger Uzi Shmilovici, der er grundlægger og CEO af Base ifølge pressemeddelelsen.

Ukendt salgspris

Alle kunder hos Bose vil forsætte med at modtage support og service, som hidtil, mens de ansatte hos Base vil få et tilbud om at blive ansat hos Zendesk.

Zendesk blev stiftet i København af de tre danskere Morten Primdahl, Mikkel Svane og Alexander Aghassipour, men virksomheden har i dag hovedkvarter i San Francisco og er børsnoteret i USA.

Virksomheden Zendesk har i dag 2.200 medarbejdere, der fordelt på 15 afdelinger i hele verden.

Hverken Zendesk eller Base har oplyst nogen salgspris.

Læs også:
Den danske kæmpesucces Zendesk vinder IT Prisen 2018: "Et klart forbillede for det blomstrende danske start-up miljø"

Dansker bag milliard-firma i Silicon Valley: Vi var desperate og måtte låne penge af familien
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere