Artikel top billede

Se hele listen: Her er Danmarks 10 bedste it-sikkerhedsvirksomheder lige nu

Computerworld Top 100: Der er kamp om pladserne som en af Danmarks 10 bedste it-sikkerhedsvirksomheder på dette års Top 100. De danskstiftede virksomheder er dog godt repræsenteret i toppen.

Premium Kun for abonnenter
It-sikkerhed er et tema for alle virksomheder i disse år, og derfor er der kamp blandt sikkerhedsfirmaerne for at sælge netop deres løsninger til verdens sårbare virksomheder.

For i en tid, hvor vi dagligt mødes af nye sager om hackerangreb og datalæk er it-sikkerhed blevet en topprioritet for virksomhederne uanset, hvilken branche de ellers beskæftiger sig med.

I en analyse udarbejdet af Financial Times og et netværk af ledere fra hele verden svarer 40 procent af virksomhedslederne i Norden, at cybersikkerhed er den største udfordring for deres virksomhed.

Sammenlignet med sidste år svarede 17 procent, at cybersikkerhed var en topprioritet for deres virksomhed.

Kategorivinderen, Milestones Systems, ligger dog noget foran det øvrige felt. I den samlede Top 100 er der nemlig 82 pladser mellem Milestone Systems og nummer to på listen, som er

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

James Bonds legendariske spiontjeneste kaster sig i armene på Amazon: Nu skal Storbritanniens dybeste hemmeligheder skal bo hos AWS

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Tom bryder ind på direktør-kontorer i den gode sags tjeneste: "Vi er dybest set betalte datatyve"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

En uge før den endelig udskilning fra IBM: Kyndryl er klar med ny direktion og bestyrelse

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Digitaliseringspartnerskabet har sat retningen for Danmarks digitale fremtid - men hvor er repræsentanterne fra danske SMV'er?

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Udenrigsministeriet ramt af hackerangreb: Opdagede først hændelsen en måned efter advarsel