Artikel top billede

Crayons nye direktør har holdt pause i et år: Har malet hus

Crayons nye direktør, 62-årige Stig Orloff, har holdt pause fra arbejdsmarkedet i et helt år, inden han nu sætter sig i direktørstolen som afløser for Bjarne Riis.

Crayons nye direktør, 62-årige Stig Orloff, har holdt pause fra arbejdsmarkedet i et helt år, når han 1. oktober vender tilbage som ny topchef for Crayon.

Det sker efter, at Computerworld mandag kunne fortælle, at Crayons Danmarks topchef gennem de seneste seks år, Bjarne Riis, trækker sig fra posten for at rykke videre i den norsk-ejede Crayon-koncern.

Det kan du læse mere om her: Bjarne Riis stopper som direktør for Crayon Danmark: "Jeg har fået et godt tilbud, som jeg har sagt ja tak til"

Stig Orloff er velkendt i Crayon, hvor han indtil marts i fjor var salgsdirektør.

Han blev som Bjarne Riis for nogle år siden hentet til Crayon fra en ledende stilling i Microsoft Danmark. Her var Bjarne Riis kanalchef, mens Stig Orloff var salgschef.

Du kan læse mere om Crayons ansættelse af Stig Orloff her: Softwarespecialist gafler Microsoft-veteran

Stig Orloff har desuden tidligere været i Eterra, Ementor, Topnordic og Atea.

Brug for at trække stikket

Til ITWatch siger Stig Orloff, at han havde brug for at trække stikket, da han i marts sidste år opsagde stillingen som salgsdirektør i selskabet - og at han havde råd til det.

Han rejste i stedet til USA, hvor hans søn bor i et hus uden for Seattle, som han hjalp med at male.

Dernæst rejste han videre for at hjælpe med at åbne en Crayon-afdeling i Dallas, Texas - hvorefter tilbuddet om at blive direktør for den danske afdeling indløb.

“Jeg er stolt over, at man tilbyder mig dette job som 62-årig. Det er utroligt dejligt. Men omvendt er jeg også det sikre valg. Jeg kender virksomheden ud og ind. Jeg har været her fire år, så jeg ved, hvad jeg går ind til, og ledelsen er uforandret,” siger han til mediet.

Bjarne Riis fortalte mandag til Computerworld om det samme.

“Det gode ved Stig [Orsloff, red] er, at han jo kender forretningen. Han og jeg er som mennesker ikke så forskellige. Det er noget med højt energiniveau og godt med humor i hverdagen. Jeg tror også, at folk er glade for, at der kommer et kendt ansigt, som folk kender fra tidligere og som de ved hvad står for;” sagde Bjarne Riis til os.

Læs også: Bjarne Riis stopper som direktør for Crayon Danmark: "Jeg har fået et godt tilbud, som jeg har sagt ja tak til"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere