Artikel top billede

Crayons nye direktør har holdt pause i et år: Har malet hus

Crayons nye direktør, 62-årige Stig Orloff, har holdt pause fra arbejdsmarkedet i et helt år, inden han nu sætter sig i direktørstolen som afløser for Bjarne Riis.

Crayons nye direktør, 62-årige Stig Orloff, har holdt pause fra arbejdsmarkedet i et helt år, når han 1. oktober vender tilbage som ny topchef for Crayon.

Det sker efter, at Computerworld mandag kunne fortælle, at Crayons Danmarks topchef gennem de seneste seks år, Bjarne Riis, trækker sig fra posten for at rykke videre i den norsk-ejede Crayon-koncern.

Det kan du læse mere om her: Bjarne Riis stopper som direktør for Crayon Danmark: "Jeg har fået et godt tilbud, som jeg har sagt ja tak til"

Stig Orloff er velkendt i Crayon, hvor han indtil marts i fjor var salgsdirektør.

Han blev som Bjarne Riis for nogle år siden hentet til Crayon fra en ledende stilling i Microsoft Danmark. Her var Bjarne Riis kanalchef, mens Stig Orloff var salgschef.

Du kan læse mere om Crayons ansættelse af Stig Orloff her: Softwarespecialist gafler Microsoft-veteran

Stig Orloff har desuden tidligere været i Eterra, Ementor, Topnordic og Atea.

Brug for at trække stikket

Til ITWatch siger Stig Orloff, at han havde brug for at trække stikket, da han i marts sidste år opsagde stillingen som salgsdirektør i selskabet - og at han havde råd til det.

Han rejste i stedet til USA, hvor hans søn bor i et hus uden for Seattle, som han hjalp med at male.

Dernæst rejste han videre for at hjælpe med at åbne en Crayon-afdeling i Dallas, Texas - hvorefter tilbuddet om at blive direktør for den danske afdeling indløb.

“Jeg er stolt over, at man tilbyder mig dette job som 62-årig. Det er utroligt dejligt. Men omvendt er jeg også det sikre valg. Jeg kender virksomheden ud og ind. Jeg har været her fire år, så jeg ved, hvad jeg går ind til, og ledelsen er uforandret,” siger han til mediet.

Bjarne Riis fortalte mandag til Computerworld om det samme.

“Det gode ved Stig [Orsloff, red] er, at han jo kender forretningen. Han og jeg er som mennesker ikke så forskellige. Det er noget med højt energiniveau og godt med humor i hverdagen. Jeg tror også, at folk er glade for, at der kommer et kendt ansigt, som folk kender fra tidligere og som de ved hvad står for;” sagde Bjarne Riis til os.

Læs også: Bjarne Riis stopper som direktør for Crayon Danmark: "Jeg har fået et godt tilbud, som jeg har sagt ja tak til"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere