Artikel top billede

Torben Tronborg er direktør for IT-Jobbank som har lavet den nye undersøgelse. Her fremlægger han resultaterne på en konference i sidste uge.

Stor survey fra Computerworld og it-jobbank: 85 procent af de danske it-ansatte er åbne for job-tilbud - chefen gør en kæmpe forskel

Kampen om it-medarbejdere er krigsførelse på højt niveau - men en ny undersøgelse viser, at lønnen er langt fra det eneste våben, når medarbejdere skal fastholdes eller nye lokkes med ombord. Få hele undersøgelsen gratis her.

Premium Kun for abonnenter
Ifølge Erhvervsstyrelsen kommer vi inden for nogle år til at mangle op i mod 19.000 it-professionelle på det danske arbejdsmarked.

Det tal får dog allerede nu mange virksomheder til at gå på jagt efter nye medarbejdere hos konkurrenterne i det, som direktør Torben Tronborg fra jobsitet it-jobbank kalder for ”krigsførsel på højt niveau”.

På en konference i København i sidste uge kunne Torben Tronborg fortælle de mere end 110 fremmødte HR-professionelle, at resultaterne fra en ny stor unders

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk cybersikkerhedsekspert: Sådan har FBI ramt REvil med deres egen medicin

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nu fungerer Windows 11 optimalt med AMD-processer: Se hvilke chip-typer, der er omfattet af løsningen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nu sker det: Om to uger er IBM og Kyndryl to fuldstændigt adskilte virksomheder

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ryk dit data til de store cloud-udbydere hvis du vil være mere grøn: "Det er faktisk skræmmende og beskæmmende, så lidt danske hosting-leverandører fokuserer på bæredygtighed"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

USA bruger nu den store hammer mod cyberkriminelle: Den berygtede russiske REvil-hackergruppe blev udslettet af FBI