Artikel top billede

Skal du have nyt job? Her er syv spændende it-sikkerhedsjob, der er ledige lige nu

It-branchen skriger i øjeblikket efter it-sikkerhedsfolk. Vi har fundet syv spændende sikkerhedsstillinger, der netop nu er ledige hos store virksomheder som B&O, KMD og Symantec.

I en konstant foranderlig teknologisk verden har vi brug for folk, der kan tænke sikkerhed og beskyttelse ind i systemerne.

Kan du det, er der mange gode muligheder for nye udfordringer.

Her har du syv spændende it-sikkerhedsjob, der er ledige lige nu.

Københavns Kommune søger sikkerhedsprofiler til landets største IT-miljø i Koncern IT, København (1.okt.)

Vi søger en sikkerhedskonsulent og en sikkerhedsarkitekt, der har mod på at gøre en forskel på Danmarks største arbejdsplads.

I vores voksende team arbejder vi konstant på at udvikle vores it-sikkerhedsniveau. Og i it-arkitektur løfter vi en bred vifte af opgaver – fra design af små, konkrete it-løsninger til udskiftning af store fagsystemer og platforme, alt sammen med borgernes privacy i centrum.

Der vil være en stor variation i opgaverne, faglige fællesskaber og stor mulighed for egen udvikling i begge stillinger.

Læs mere om stillingerne her.

KMD søger en it security architect, Ballerup

Trives du med rådgiverrollen i forhold til rådgivning om sikkerhed, it-arkitektur og informationssikkerhed generelt?

Har du oven i købet en dyb teknisk viden, som gør, at du også kan forholde dig til de mere tekniske elementer af informationssikkerhed? Og vil du ikke mindst have det sjovt på jobbet? Så er du måske vores nye kollega.

Som it-sikkerhedsspecialist i KMD er du ansat i forretningsområdet Group Security i et operationelt it-sikkerhedskontor.

Læs mere om jobbet her.

Pssst… KMD søger også en senior it security specialist – læs mere om jobbet her.

Bytelab søger en medarbejder til it-drift, it-support, DevOps og it-sikkerhed, Aarhus

Hos Bytelab mangler vi en dygtig it-hjerne. Vi leder efter en datatekniker (infrastruktur) med et par års erfaring eller anden relevant baggrund, som ønsker at stå på egne ben med masser af ansvar og spændende opgaver.

Du vil indgå i et stærkt service-team, som varetager en lang række tekniske opgaver for vores kunder og medarbejdere.

Vi er et udviklingshus, som er centeret omkring Microsoft-teknologier.

Læs hele jobannoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger en it-sikkerhedsspecialist, København

Brænder du for at arbejde med operationel it-sikkerhed, og vil du være med til at gøre en forskel for hele samfundet ved at bidrage med din viden og erfaring i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST)?

For at sikre at borgere og virksomheder har tillid til Skatteforvaltningen, er it-sikkerhed højt prioriteret, og vi gør alt for at sikre kontinuerlig og sikker drift samt sikre datas fortrolighed, integritet og tilgængelighed.

Vi søger en erfaren og ambitiøs it-sikkerhedsspecialist, som kan kombinere sin dybe viden inden for it-sikkerhed med en god teknisk indsigt for at understøtte forretningen.

Læs mere om jobbet her.

Psst.. Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger endnu en it-sikkerhedsspecialist – læs mere her.

Systematic søger en it-sikkerhedskonsulent til Consulting, Aarhus

Som it-sikkerhedskonsulent løfter du sikkerhedsniveauet hos vores kunder, hvoraf mange har samfundskritiske opgaver og særlige krav til sikkerhed.

Du bruger din indsigt i kundernes forretningsaktiviteter til at opbygge en stærk sikkerhedskultur, der understøtter deres arbejdsgange på tværs af processer, applikationer og infrastruktur.

Du begynder med en konsulentopgave for vores Defence-forretningsenhed og herefter varierer dine opgaver alt efter omfanget af den enkelte opgave og vores kundens behov.

Med andre ord arbejder du med forskellige opgaver hos forskellige kunder i et omskifteligt job, hvor dagene ikke er ens.

Læs mere her.

Bang & Olufsen are seeking an it security architect, Kgs.Lyngby or Struer

Would you like to work strategically and operationally with it-security?

As our new it-security architect, you will join the Bang & Olufsen security organisation at our offices in either Struer or Kgs. Lyngby, Denmark. We are responsible for implementing best practice for external and internal security across all business units.

Therefore, you will join a team who works strategically as well as operationally with security. Our goal is to help and inspire our colleagues across the organisation to think it-security into everything they do.

Read more about the job here.

Udlændinge- og Integrationsministeriet søger en konsulent med ansvar for informationssikkerhed, København

Som projektorienteret informationssikkerhedskonsulent i Koncern It bliver du en del af et sikkerhedsteam på fire.

Du bliver tovholder og omdrejningspunkt for arbejdet med informationssikkerhed, og du skal derfor kunne forestå udarbejdelse og vedligeholdelse af de grundlæggende rammer for informationssikkerheden, som baseres på ISO2700X-standarder, i Udlændinge- og Integrationsministeriets (UIM) koncern.

I UIM arbejder vi med informationssikkerhed ud fra en koncernfælles tankegang, og du vil derfor skulle samarbejde med aktører på tværs af hele koncernen, herunder de lokalt forankrede informationssikkerhedskoordinatorer i UIM's to styrelser.

Læs mere her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere