Artikel top billede

Microsoft klar med splinterny on premise-udgave af Office til både Windows og Mac - garanterer at det ikke er helt slut med Office på din pc

Microsoft er klar med Office 2019 til både Windows og macOS - og garanterer, at der kommer endnu flere Office-versioner, som ikke kræver abonnement.

Microsoft er klar med Office 2019 til både Windows og macOS.

Office 2019 er selskabets on-premise pakke med Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project og flere andre programmer - og som sådan er den ikke et hovedprodukt for Microsoft, der i årevis har sat fulde sejl for at få brugerne sluset over i den cloud-baserede abonnements-version, Office 365.

Office 2019 bliver istedet et klassisk software-produkt, som brugerne køber en gang for alle og derefter ejer.

Ifølge Microsoft henvender løsningen sig til de brugere, der ‘endnu ikke er klar til clouden.’

Det kan mange brugere stadig godt lide. Og de kan ånde lettet op, for Microsoft benytter sig af anledningen til at garantere, at Office 2019 ikke bliver den sidste onpremise-kontorpakke i rækken.

“Hver gang, vi lancerer en ny onpremise-version af Office, bliver vi spurgt, om det bliver den sidste i rækken”, lyder det fra Microsoft i denne blogpost.

“Det glæder os at kunne bekræfte, at der vil komme endnu en on-premise-udgave i fremtiden,” skriver Microsoft.

Der er dog ingen tvivl om, at Microsoft satser på clouden og fortsat tilstræber at få flyttet så mange brugere som muligt over i cloud-baserede Office 365.

Den cloud-baserede udgave af kontorpakken hedder Office 365 ProPlus, og den indeholder ifølge Microsoft “den mest produktive og sikre Office-oplevelse.’

“Men vi anerkender, at de enkelte kunder befinder sig på forskellige steder i deres rejse mod clouden,” lyder det fra selskabet.

Microsoft vil yde support til Office 2019 i syv år - altså til 14. oktober 2025.

Læs også:

10 procent prishop på Office 2019: Microsoft skubber på for at få kunderne over på cloud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere