Artikel top billede

Microsoft klar med splinterny on premise-udgave af Office til både Windows og Mac - garanterer at det ikke er helt slut med Office på din pc

Microsoft er klar med Office 2019 til både Windows og macOS - og garanterer, at der kommer endnu flere Office-versioner, som ikke kræver abonnement.

Microsoft er klar med Office 2019 til både Windows og macOS.

Office 2019 er selskabets on-premise pakke med Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project og flere andre programmer - og som sådan er den ikke et hovedprodukt for Microsoft, der i årevis har sat fulde sejl for at få brugerne sluset over i den cloud-baserede abonnements-version, Office 365.

Office 2019 bliver istedet et klassisk software-produkt, som brugerne køber en gang for alle og derefter ejer.

Ifølge Microsoft henvender løsningen sig til de brugere, der ‘endnu ikke er klar til clouden.’

Det kan mange brugere stadig godt lide. Og de kan ånde lettet op, for Microsoft benytter sig af anledningen til at garantere, at Office 2019 ikke bliver den sidste onpremise-kontorpakke i rækken.

“Hver gang, vi lancerer en ny onpremise-version af Office, bliver vi spurgt, om det bliver den sidste i rækken”, lyder det fra Microsoft i denne blogpost.

“Det glæder os at kunne bekræfte, at der vil komme endnu en on-premise-udgave i fremtiden,” skriver Microsoft.

Der er dog ingen tvivl om, at Microsoft satser på clouden og fortsat tilstræber at få flyttet så mange brugere som muligt over i cloud-baserede Office 365.

Den cloud-baserede udgave af kontorpakken hedder Office 365 ProPlus, og den indeholder ifølge Microsoft “den mest produktive og sikre Office-oplevelse.’

“Men vi anerkender, at de enkelte kunder befinder sig på forskellige steder i deres rejse mod clouden,” lyder det fra selskabet.

Microsoft vil yde support til Office 2019 i syv år - altså til 14. oktober 2025.

Læs også:

10 procent prishop på Office 2019: Microsoft skubber på for at få kunderne over på cloud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere