Artikel top billede

Her ses Linden Tibbets (th) på scenen til Tech BBQ i København, hvor han er i samtale med Patrick Lee (tv), der er stifter af anmeldelsessiden Rotten Tomatoes.

Kendt IoT-iværksætter har skabt kult-app med 14 millioner brugere, men nu bliver han udfordret af Apple, Amazon og Google: Du skal tvinge giganterne ud af deres komfortzone

Interview: I 2009 stiftede den amerikanske iværksætter Linden Tibbets tjenesten IFTTT. Sidenhen er han blevet udfordret af Apple, Amazon og Google, og nu giver han en række gode råd til andre erhvervsfolk, der frygter at ende i direkte med de store tech-giganter.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Her er stifteren af IFTTT's opskrift på, hvad du skal gøre, hvis Amazon, Apple eller Google går ind på dit marked
  • Få historien om, hvodan Linden Tibbets stiftede IFTTT
  • Apple, Amazon og Google er gået IFTTT i bedene, men få Linden Tibbets forklaring på, hvorfor han alligevel ikke betragter dem som rigtige konkurrenter
  • Få Linden Tibbets' vurdering af, hvad Google og Facebooks største frygt er
1.227
6:15 min
I 2009 var den amerikanske softwareudvikler Linden Tibbets på vej til en koncert i San Francisco, da han fik en idé.

Han ville skabe en hjemmeside, der giver folk mulighed for at skrive koden til deres egen hverdag - og dermed tage magten over alle de tjenester, der indgår i deres liv.

“I den periode var jeg meget optaget af ideen om, at vi alle skulle have muligheden for at programmere verden omkring os,” fortæller han til Computerworld.

Men det var først, da han den aften i 2009 - umiddelbart før

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter