Artikel top billede

Nyt job til dansk it-profil: Pandoras it-direktør bliver CTO i Karnov Group

Pandoras direktør for global it-planlægning, den tidligere CIO i Svitser, Jesper Kingo Christensen, skifter til Karnov Group.

Pandoras it-direktør for global it-planlægning, Jesper Kingo Christensen har sagt sin stilling i Pandora op. Han skifter nu til en stilling som CTO i Karnov Group.

Det sker blot halvandet år efter, at han blev ansat i Pandora som ‘vice president for it-planning' med reference til selskabets CIO, Peter Cabello Holmberg.

Her kom han fra en stillling som CIO i Mærsk-selskabet Svitser, hvor han havde været ansat i tre år.

Jesper Kingo Christensen bliver ifølge Karnov øverste chef for det, som selskabet selv kalder for en ‘hastigt voksende it-division.’

Den tæller lige nu omkring 50 udviklere og it-folk fra hele verden.

“Jespers hovedfokus vil være at udvikle virksomhedens digitale løsninger og forbedre den samlede brugeroplevelse,” lyder det fra Karnov.

Selskabet udgive forskellige former for bøger, kurser, materialer og informationstjenester inden for skat, jura, revision og rådgivning.

Kunstig intelligens

Jesper Kingo Christensen oplyser, at han vil forsøge at komme på forkant med at tænke i ny innovative løsninger for selskabets kunder.

“Vi ser på udvidet søgning, kunstig intelligens og i det hele taget features, der letter tilgængeligheden af relevant information. Alle taler om digitaliseringen, også jeg, men i samme sætning siger jeg brugervenlighed,” lyder det fra den nye CTO.

Pandoras CEO, Anders Colding Friis, fratrådte ved udgangen af august, og selskabet er for tiden på jagt efter en ny CEO.

Læs også:

CIO forlader Mærsk-koncernen - skifter til smykkegiganten Pandora

Få overblikket: 13 markante danske CIO'er og it-topchefer, der skiftede job i 2017
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere