Artikel top billede

Afgjort på blot 14 dage: Her er Kombits vinder af lynhurtig projekt-konkurrence og 100.000 kroner

Det har taget Kombit blot 14 dage at finde en vinder af en projektkonkurrence om et nyt socialt frikort. Se vinderen her.

100.000 kroner. Og en ide i luften inden længe.

Sådan lyder den umiddelbare gevinst for det københavnske software-selskab Knowledge Cube, som Kombit efter en projektkonkurrence på blot 14 dage har udpeget som det selskab, der har leveret den bedste ide til et kommende såkaldt socialt frikort.

Den meget kort tidsfrist blev fastlagt, fordi frikortet skal være klart allerede 1. januar 2019. Løsningen skal i første omgang køre i to år.

”Jeg er glad for, at vi er lykkes med at gennemføre en projektkonkurrence på 14 dage. Det er en interessant måde til at få et digitaliseringsprojekt hurtigt ud over rampen, og det er noget, som vi er meget interesseret i hos Kombit og kommunerne,” siger Inge Speiermann-Vognsen.

Kombit oplyser til Computerworld, at blot to virksomheder afleverede forslag i kølvandet på den meget korte tidsfrist.

Selskabet peger på, at begge forslag var ‘meget kvalificerede løsningsforslag’ og at selskabet i lyset af den meget korte tidsfrist er godt tilfreds med hele forløbet.
Det sociale frikort skal gøre det muligt for socialt udsatte danskere at tjene op til 20.000 kroner om året, uden at det får konsekvenser for bestemte ydelser.

KL og Kombit skal nu udvikle en fælleskommunal it-løsning, der skal anvendes af både borgere, virksomheder og det offentlige.

“Knowledge Cube har beskrevet en løsning, der på en let og simpel måde kan understøtte arbejdet i kontakten mellem den udsatte borger og virksomheden samtidig med, at løsningen er bygget til at sikre databeskyttelseskriterier på en enkel og passende måde” meddeler markeds- og innovationschef i Kombit, Inge Speiermann-Vognsen.

Konkurrencen blev udskrevet for blot 14 dage siden i form af en såkaldt ‘frivillig mini-projektkonkurrence.’

Knowledge Cubes projektide skal nu danne ramme om en udbudsproces, der skal munde ud i en aftale i løbet af den kommende måned om udviklingen af den endelige løsning.

”Tempoet i den kommende proces stiller store krav til en både leverandøren og til Kombit, men vi har lagt en realistisk tidsplan, der får os i mål med en løsning i version 1.0., så vi er klar til at gå i luften 1. januar 2019,” siger Inge Speiermann-Vognsen.

Bag Knowledge Cube, der har godt 40 medarbejdere, står CEO Danny Dyrmann Christensen, der også ejer selskabet.

Knowledge Cube havde i fjor en bruttofortjeneste på godt 26 millioner kroner og landede et drifsresultat på godt tre millioner kroner.

Ifølge Kombit er arbejdet igangsat på bestilling fra Børne- og Socialministeriet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere