Artikel top billede

Kæmpelæk: Her er stjernemobilen Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro ser ud til at blive en særdeles velekviperet sag fra den kinesiske mobilgigant.

Den kinesiske mobilgigant Huawei synes snart at være klar med en kolossal nyhed af en smartphone, når de 16. oktober løfter sløret for Mate 20 Pro.

Mobilen, som længe er blevet teaset af selskabet selv, er blevet lækket til fulde af tyske winfuture.de, hvor både teknikblad og billeder af telefonen figurerer.

Mate 20 Pro bliver en stormobil med 6,4 tommers display og ser ud til at ville løbe om kap med Apples iPhone XS Max og Samsungs Note 9.

Skærmen vil byde 3.120 x 1.440 pixels med OLED-teknologi, mens den under overfladen gemmer på en fingeraftrykslæser. Der vil dog fortsat være den karakteristiske ’notch’ øverst på skærmen, men denne vil også byde på en infrarød laserscanner, à la Apples Face-ID, til ansigtsgenkendelse.

Se også: Test af Huawei P20 og P20 Lite: De er nærmest identiske, men den ene er ikke pengene værd

Avanceret power

Under motorhjelmen vil Mate 20 Pro byde på Android-verdenens første processor printet med 7nm procesteknologi: Huaweis egen Kirin 980. Det vil givetvis betyde lavere strømforbrug og højere ydelse i samspil med Android 9 Pie.

Denne ledsages af enten 6 eller 8GB RAM samt 128, 256 eller 512 GB lagerplads. Denne kan udvides, med det vil være med et unikt SD-kort i nano-SIM format.

Batteriet bliver kæmpestort her, med 4.200 mAh ombord. Mobilen vil samtidig kunne bijobbe som trådløs powerbank, for udover at kunne oplade trådløst, vil denne kunne oplade tilbehør eller andre telefoner trådløst.

Markedets bedste kamera

På kamerafronten vil Mate 20 Pro låne komponenter fra den ambitiøse P20 Pro kameramobil fra selskabet.

Der diskes igen op med tre kameraer bagpå, et 40 megapixel modul flankeret af et 20 megapixel sort/hvid sensor og et telemodul med 3x optisk zoom og 8 megapixels. I denne ombæring er kameraets moduler sat op som et kvadrat.

Frontkameraet vil råde over 24 megapixels.

Pris og tilgængelighed er ikke oplyst endnu, men dem vil selskabet sandsynligvis offentliggøre i forbindelse med et planlagt presseevent tirsdag 16. oktober kl 15.00 dansk tid.

Læs også: Test: Kinas bedste smartphone hedder P20 Pro: Her overhaler Huawei både Apple og Samsung
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?