Artikel top billede

Stort Apple-event 30. oktober: Her er hvad vi forventer at se fra selskabet

Apple skal til at løfte sløret for to nye iPads og to nye Macs inden udgangen af måneden.

Apple vil snart åbne dørene til et globalt lancerings-event. 30. oktober vil Tim Cook og Co. Løfte sløret for en ny kollektion af iPad Pros og samtidig komme med en længe ventet opdatering til de relativt billige Macbook Air og Mac mini.

En invitation er blevet udsendt af selskabet under overskriften ’There’s more in the making’, skriver The Verge.

Stjernerne ved showet vil sandsynligvis blive To nye Pro iPads.

De vil byde på en skærmopgradering til 11 og 12,9 tommer og en skrotning af Apples Touch-ID fingeraftrykslæser, til fordel for Face-ID.

Lightning-porten og jack-stikket står også at til at udgå, i stedet bliver det en USB-C port der skal klare portenes opaver.

Som med den årlige iPad-opgradering er en overhaling i motorrummet også at forvente, hvor en tunet version af iPhone Xs A12 processor kan forventes. Med de nye kræfter vil også følge nye software – betaversioner af iOS 12.1 indikerer allerede nu, at næste punkt-opdatering af iOS er skabt med tablets in mente.

Adobes nyhed om en snarlig lancering af en fuld version af Photoshop CC til iPad, peger også på, at iPad Pro-kollektionen får sig et nyt salgsargument som arbejdsmaskine.

Læs også: Sådan kommer Googles tablet-comeback til at se ud

Anden store hardware-nyhed bliver en omsiggribende overhaling af selskabet Macbook Air og Mac mini – de billigste Macs i selskabets line-up.

I den kommende Macbook Air kan der forventes et skarpere, mere farverigt retina-display, smallere kanter omkring skærmen og øget processorkraft. Debutprisen skulle blive lavere end i den mindre 12 tommers Macbook.

Mac minis afløser står også til at få fornyet sin indmad, så den omsider kan hamle op med nutidens hardware.

Se også: To populære, men aldrende, Apple-produkter bliver omsider opdateret til efteråret
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere