Artikel top billede

Stort Apple-event 30. oktober: Her er hvad vi forventer at se fra selskabet

Apple skal til at løfte sløret for to nye iPads og to nye Macs inden udgangen af måneden.

Apple vil snart åbne dørene til et globalt lancerings-event. 30. oktober vil Tim Cook og Co. Løfte sløret for en ny kollektion af iPad Pros og samtidig komme med en længe ventet opdatering til de relativt billige Macbook Air og Mac mini.

En invitation er blevet udsendt af selskabet under overskriften ’There’s more in the making’, skriver The Verge.

Stjernerne ved showet vil sandsynligvis blive To nye Pro iPads.

De vil byde på en skærmopgradering til 11 og 12,9 tommer og en skrotning af Apples Touch-ID fingeraftrykslæser, til fordel for Face-ID.

Lightning-porten og jack-stikket står også at til at udgå, i stedet bliver det en USB-C port der skal klare portenes opaver.

Som med den årlige iPad-opgradering er en overhaling i motorrummet også at forvente, hvor en tunet version af iPhone Xs A12 processor kan forventes. Med de nye kræfter vil også følge nye software – betaversioner af iOS 12.1 indikerer allerede nu, at næste punkt-opdatering af iOS er skabt med tablets in mente.

Adobes nyhed om en snarlig lancering af en fuld version af Photoshop CC til iPad, peger også på, at iPad Pro-kollektionen får sig et nyt salgsargument som arbejdsmaskine.

Læs også: Sådan kommer Googles tablet-comeback til at se ud

Anden store hardware-nyhed bliver en omsiggribende overhaling af selskabet Macbook Air og Mac mini – de billigste Macs i selskabets line-up.

I den kommende Macbook Air kan der forventes et skarpere, mere farverigt retina-display, smallere kanter omkring skærmen og øget processorkraft. Debutprisen skulle blive lavere end i den mindre 12 tommers Macbook.

Mac minis afløser står også til at få fornyet sin indmad, så den omsider kan hamle op med nutidens hardware.

Se også: To populære, men aldrende, Apple-produkter bliver omsider opdateret til efteråret
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Onsite Deskside Support Engineer – (d/f/m)

TD SYNNEX Denmark ApS

Nordic License Operation Specialist

Nissens Cooling Solutions A/S

IT Business Consultant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere