Artikel top billede

Stort Apple-event 30. oktober: Her er hvad vi forventer at se fra selskabet

Apple skal til at løfte sløret for to nye iPads og to nye Macs inden udgangen af måneden.

Apple vil snart åbne dørene til et globalt lancerings-event. 30. oktober vil Tim Cook og Co. Løfte sløret for en ny kollektion af iPad Pros og samtidig komme med en længe ventet opdatering til de relativt billige Macbook Air og Mac mini.

En invitation er blevet udsendt af selskabet under overskriften ’There’s more in the making’, skriver The Verge.

Stjernerne ved showet vil sandsynligvis blive To nye Pro iPads.

De vil byde på en skærmopgradering til 11 og 12,9 tommer og en skrotning af Apples Touch-ID fingeraftrykslæser, til fordel for Face-ID.

Lightning-porten og jack-stikket står også at til at udgå, i stedet bliver det en USB-C port der skal klare portenes opaver.

Som med den årlige iPad-opgradering er en overhaling i motorrummet også at forvente, hvor en tunet version af iPhone Xs A12 processor kan forventes. Med de nye kræfter vil også følge nye software – betaversioner af iOS 12.1 indikerer allerede nu, at næste punkt-opdatering af iOS er skabt med tablets in mente.

Adobes nyhed om en snarlig lancering af en fuld version af Photoshop CC til iPad, peger også på, at iPad Pro-kollektionen får sig et nyt salgsargument som arbejdsmaskine.

Læs også: Sådan kommer Googles tablet-comeback til at se ud

Anden store hardware-nyhed bliver en omsiggribende overhaling af selskabet Macbook Air og Mac mini – de billigste Macs i selskabets line-up.

I den kommende Macbook Air kan der forventes et skarpere, mere farverigt retina-display, smallere kanter omkring skærmen og øget processorkraft. Debutprisen skulle blive lavere end i den mindre 12 tommers Macbook.

Mac minis afløser står også til at få fornyet sin indmad, så den omsider kan hamle op med nutidens hardware.

Se også: To populære, men aldrende, Apple-produkter bliver omsider opdateret til efteråret
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere