Artikel top billede

Sådan kommer Googles tablet-comeback til at se ud

Søgegiganten vil igen forsøge at få fodfæste i tabletmarkedet med den kommende Pixel Slate tablet. Her sigtes højt.

Mange oplysninger er allerede blevet lækket omkring Googles forestående Pixel-præsentation som løber af stablen i midten af denne uge.

Googles kommende kollektion af Pixel 3 smartphones er eksempelvis allerede set til salg i Hong Kong, som Engadget erfarede og denne weekend kunne vise frem i en hands-on produktvideo.

Søgegiganten får dog mere at skyde med ved eventet som er planlagt til 10. oktober. Pixel-telefonerne vil nemlig ledsages af en ny tablet, kaldet Pixel Slate. Det skriver The Verge.

Se også: Ugen i tech: Alt om Googles Android 9 Pie og Pixel 3, ny stjernemobil fra Samsung. Jubel over, og hug til, Microsofts mini-Surface.

Lækkede pressebilleder af enheden viser, at Google designmæssigt vil gå nye veje med tabletten. Her vrages Pixel telefonernes totonede look, mens der i stedet satses på særligt minimalistisk og slankt design med USB-C port.

Sammen med tabletten vil søgegiganten lancere em keyboard-dock med indbygget touchpad og en pen. Dermed virker Google opsat på, at definere Pixel Slate som en enhed som er skabt til mere end bare adspredelse og spil.

Det underbygges af verserende rygter om kraftig mekanik ombord på maskinen: Her vil være op 16GB RAM at finde til at drive en Intel Core i7 processor frem.

Timingen for lanceringen harmonerer med debuten af en stribe konkurrerende enheder. Forrige uge så Microsofts nye Surface-kollektion lyset, deriblandt en ny Surface Pro 6, mens Apples rygtes til at ville have en iPad Pro lancering i de kommende uger.

Hvad Google vil præsentere, vil kunne ses ved selvsyn 9. oktober kl 19.00 dansk tid, hvor Pixel-eventet vil livestreames fra New York, USA.

Læs også: To populære, men aldrende, Apple-produkter bliver omsider opdateret til efteråret




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere