Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

12 it-virksomheder godkendt til stor SKI-aftale til 720 millioner kroner

12 it-virksomheder er blevet godkendt til stor SKI-aftale om drift og co-location til det offentlige. Se hele listen her.

SKI har godkendt i alt 12 danske it-virksomheder som leverandører til rammeaftale 02.22, der dækker over to del-aftaler, nemlig it-drift og co-location.

De 12 virksomheder får dermed mulighed for at levere platformservices, serverdrift, infrastruktur- og netværksservices og lignende til de offentlige kunder, der er tilsluttet SKI.

SKI forventer at underskrive kontrakter med de 12 selskaber 1. november.

De kommer til at gælde i fire år. I alt skal de 12 virksomheder under aftalen dyste om 180 millioner kroner om året - i alt 720 millioner kroner.

De 12 virksomheder er ifølge SKI:

Delaftale 1. It-drift:

- Atea
- Cloudeon
- COMM2IG
- Cortex Consult
- Hostnordic
- IT Relation
- KMD
- Netcompany
- Proact Systems
- Progressive

Delaftale 2. Co-location

- Atea
- GlobalConnect
- Progressive
- Teracom.

Atea med på listen

Atea er dermed nu for alvor ved at være tilbage som offentlig leverandør, hvilket er helt afgørende for selskabets fremtid.

Selskabet er da også godt tilfreds og udsendte tirsdag i modsætning til de øvrige godkendte leverandører endda pressemeddelelse om godkendelsen til rammeaftalen.

Du kan læse mere om Ateas afhængighed af det offentlige her: Flammende rødt regnskab viser hvor afhængig Atea er af det offentlige: Situationen er kritisk for det store selskab

Listen over godkendte selskaber under rammeaftalen består af både store spillere som Atea, KMD og Netcompany samt en række mindre spillere, som altså får mulighed for at få en pæn bid af den offentlige it-kage.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere