Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

12 it-virksomheder godkendt til stor SKI-aftale til 720 millioner kroner

12 it-virksomheder er blevet godkendt til stor SKI-aftale om drift og co-location til det offentlige. Se hele listen her.

SKI har godkendt i alt 12 danske it-virksomheder som leverandører til rammeaftale 02.22, der dækker over to del-aftaler, nemlig it-drift og co-location.

De 12 virksomheder får dermed mulighed for at levere platformservices, serverdrift, infrastruktur- og netværksservices og lignende til de offentlige kunder, der er tilsluttet SKI.

SKI forventer at underskrive kontrakter med de 12 selskaber 1. november.

De kommer til at gælde i fire år. I alt skal de 12 virksomheder under aftalen dyste om 180 millioner kroner om året - i alt 720 millioner kroner.

De 12 virksomheder er ifølge SKI:

Delaftale 1. It-drift:

- Atea
- Cloudeon
- COMM2IG
- Cortex Consult
- Hostnordic
- IT Relation
- KMD
- Netcompany
- Proact Systems
- Progressive

Delaftale 2. Co-location

- Atea
- GlobalConnect
- Progressive
- Teracom.

Atea med på listen

Atea er dermed nu for alvor ved at være tilbage som offentlig leverandør, hvilket er helt afgørende for selskabets fremtid.

Selskabet er da også godt tilfreds og udsendte tirsdag i modsætning til de øvrige godkendte leverandører endda pressemeddelelse om godkendelsen til rammeaftalen.

Du kan læse mere om Ateas afhængighed af det offentlige her: Flammende rødt regnskab viser hvor afhængig Atea er af det offentlige: Situationen er kritisk for det store selskab

Listen over godkendte selskaber under rammeaftalen består af både store spillere som Atea, KMD og Netcompany samt en række mindre spillere, som altså får mulighed for at få en pæn bid af den offentlige it-kage.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere