Artikel top billede

12 it-virksomheder godkendt til stor SKI-aftale til 720 millioner kroner

12 it-virksomheder er blevet godkendt til stor SKI-aftale om drift og co-location til det offentlige. Se hele listen her.

SKI har godkendt i alt 12 danske it-virksomheder som leverandører til rammeaftale 02.22, der dækker over to del-aftaler, nemlig it-drift og co-location.

De 12 virksomheder får dermed mulighed for at levere platformservices, serverdrift, infrastruktur- og netværksservices og lignende til de offentlige kunder, der er tilsluttet SKI.

SKI forventer at underskrive kontrakter med de 12 selskaber 1. november.

De kommer til at gælde i fire år. I alt skal de 12 virksomheder under aftalen dyste om 180 millioner kroner om året - i alt 720 millioner kroner.

De 12 virksomheder er ifølge SKI:

Delaftale 1. It-drift:

- Atea
- Cloudeon
- COMM2IG
- Cortex Consult
- Hostnordic
- IT Relation
- KMD
- Netcompany
- Proact Systems
- Progressive

Delaftale 2. Co-location

- Atea
- GlobalConnect
- Progressive
- Teracom.

Atea med på listen

Atea er dermed nu for alvor ved at være tilbage som offentlig leverandør, hvilket er helt afgørende for selskabets fremtid.

Selskabet er da også godt tilfreds og udsendte tirsdag i modsætning til de øvrige godkendte leverandører endda pressemeddelelse om godkendelsen til rammeaftalen.

Du kan læse mere om Ateas afhængighed af det offentlige her: Flammende rødt regnskab viser hvor afhængig Atea er af det offentlige: Situationen er kritisk for det store selskab

Listen over godkendte selskaber under rammeaftalen består af både store spillere som Atea, KMD og Netcompany samt en række mindre spillere, som altså får mulighed for at få en pæn bid af den offentlige it-kage.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere