Artikel top billede

Guldkorn fra it-toppen: Det skal CIO'en fokusere på i 2019

Første del: Hvad skal stå øverst på din strategiske dosmerseddel i 2019? Er det i år, I skal igang med blockchain, eller er det måske på tide at få taget et alvorsord med topchefen om, hvordan it kan bidrage til forretningen? Computerworld har spurgt en række profiler fra it-toppen om, hvad de mener, at du skal have fokus på det kommende år.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Tre markante profilers bud på det vigtigste fokusområde for CIO'en i 2019
995
5 min
Årshjulet har snart drejet en hel omgang, og vi nærmer os med hastige skridt årets udgang.

På den anden side af julens traditioner med dansk svin tilberedt på tusind måder venter en nytårsaften med tårevædede taler, raketternes knalden og tirsdagstømmermænd.

Og selvom fridagene falder flot for medarbejderne i de danske virksomheder, så ændrer det ikke ved det faktum, at hverdagen melder sig, og når det sker, så står der 2019 med de tykke skrå typer på Mayland-kalenderen.

Du har garanteret allerede tusinde ting, der skal gøres, og strategipunkter der skal indfries i det nye år, men tillad os at forstyrre dig engang.

For vi har nemlig talt med en række af spidserne fra it-toppen. Vi har spurgt dem, hvad CIO'en bør være særligt opmærksom på i 2019.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Apple fik tech-giganterne til at frygte for deres annonce-milliarder: Sådan har privacy-ændringerne i IOS 14 ramt Google, Facebook, Twitter og Snapchat

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Københavns Kommune opretter splinternyt digitaliseringskontor: Her er Økonomiforvaltningens nye digitaliseringschef

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Udenrigsministeriet på bar bund efter hackerangreb: Aner ikke om hackerne har slettet data eller ej

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Bankdata-topchef Esben Kolind advarer mod overdreven hjemmearbejde: "Vi får et rigere arbejdsliv, når vi er tilstede fysisk"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Lars Bajlum vil forsøge at samle den danske cybersikkerhedsbranche: Det er i dag alt for svært af få overblik over udvalg og muligheder