Artikel top billede

Apple trækker software-opdatering til Apple Watch tilbage efter blot to dage

Blot to dage efter lanceringen trækker Apple pludselig hele den nye version af styresystemet til Apple Watch tilbage.

Apple trækker med omgående virkning den splinternye version af styresystemet til selskabets smartwatch tilbage.

Det sker blot to dage efter, at versionen med navnet watchOS 5.1 blev udsendt, nemlig 30. april.

Version 5.1 indeholdt blandt andet 70 nye emojis, ny Group FaceTime og nye farver til urets front. Den blev udsendt i forbindelse med lanceringen af iOS 12.1, tvOS 12.1 og macOS Mojave 10.14.1.

Det kan du læse mere om her: Ny iOS-version slippes løs i aften: Her er nyhederne

Umiddelbart efter lanceringen har Apple imidlertid opdaget, at opdateringen kan ‘bricke’ brugernes Apple-ure - det vil sige, at urene efter opdateringen kan begynde at boote igen og igen.

“Vi har trukket software-opdateringen tilbage, da et lille antal Apple Watch-kunder har har et issue i forbindelse med installiering af watchOS 5.1,” lyder det i en meddelelse fra Apple.

Her opfordrer selskabet til, at man kontakter Apples kunde-service, hvis man har problemer efter opdateringen.

“Det er ikke nødvendigt at gøre noget, hvis opdateringen er blevet installeret uden problemer. Vi arbejder på at løse problemet i en kommende software-opdatering,” lyder det fra Apple.

Der er indtil videre ingen meldinger om, hvornår det vil ske.

Læs også: Dommen over Apple Watch 4: Markedets bedste smartwatch - men priserne svinger mellem det høje og det urimelige
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere