Artikel top billede

Mike Harris fra Gartner var hovedpersonen til formiddagens keynote i Barcelona. (Foto: Sam_J_Peat / Sam_J_Peat)

Fem afgørende indsatsområder ifølge Gartner: Her skal du fokusere for at få den digitale transformation i mål

Gartner Symposium/ITxpo 2018 Topfolkene hos Gartner peger på fem indsatsområder, du som CIO'en skal fokusere på, hvis du skal have succes med den digitale transformation.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Gartners bud på, hvad der er det vigtigste at holde øje med netop nu
  • En forklaring på, hvilken rolle CIO'en skal spille fremadrettet, når det foreksempel kommer til kultur på arbejdspladsen.
1.246
6:15 min
Mange virksomheder er allerede godt i gang med den digitale transformation. Men en ting er at tage afsted på en rejse. Et andet er at komme sikkert frem.

Det er netop den appetit på at komme helskindet igennem den digitale tranformation, der har fået 7.000 it-beslutningstagere til at drage til Barcelona i denne uge til den årlige Gartner-konference.

Køen til det største auditorium var lang og mange måtte overvære åbningen af konferencen på skærme i tilstødende rum.

Her kunne de så høre, hvad, Gartner mener, at man skal fokusere på, hvis man i fin stil skal gennemføre den digitale transformation.

Gartner valgte således som åbning på konferencen at fokusere på sin model med titlen "ContinuousNext."

Modellen påpeger fem ting, der skal gøre virksomhederne i stand til at være mere dynamiske og dermed parate til at indstille sig på eksempelvis ny teknologi i fremtiden.

"Jeres direktører og bestyrelser fortæller os, at de forventer, at I som CIO'er og digitale ledere tager ansvaret," lød det fra Ed Gabrys, direktør for research hos Gartner, da formiddagens såkaldte keynote tog sin begyndelse.